رپورتاژ آگهی/
معرفی تلفن ویپ پاناسونیک توسط مجموعه بیستا شاپ
تلفن ویپ پاناسونیک نسل جدیدی از ارتباطات است. تلفن ویپ همان مرکز تلفن و یا سانترال است. با این تفاوت که در این تلفن ها ارتباطات در بستر شبکه شکل می گیرد نه بستر مخابراتی. در حقیقت تکنولوژی ویپ، سبب ایجاد ارتباطات توسط فناوری IP می شود. به طور کلی، سانترال های پاناسونیک به دو دسته ی سانترال های مخابراتی و سانترال های تحت شبکه تقیم می شوند. سانترال های تحت شبکه ی پاناسونیک به دلیل اینکه از قابلیت ویپ پشتیبانی می کنند اصطلاحا به آن ها تلفن ویپ گفته می شود. فعالیت این نوع تلفن ها بر روی بستر شبکه است.
نحوه ی راه اندازی تلفن ویپ پاناسونیک با استفاده از کابل شبکه و زیرساخت های شبکه می باشد. به طور کلی، تلفن های تحت شبکه یا همان تلفن های ویپ یا آی پی فون ( IP Phone )تلفن هایی هستند که برای نصب و راه اندازی نیازمند شبکه کامپیوتری هستند. از آنجایی که این نوع تلفن ها صدا را در بستر اینترنت WAN و با استفاده از یک شبکه ی کامپیوتری LAN انتقال می دهند به آن ها تلفن ویپ voip می گویند.
voip مخفف عبارت Voice over Internet Protocol می باشد. این عبارت به معنی انتقال صدا در بستر کامپیوتر با استفاده از تکنولوژی اینترنت می باشد. راه اندازی این تلفن ها بر روی بستر شبکه کامپیوتری سبب شد که این مدل مرکز تلفن از یک قابلیت منحصر به فرد برخوردار هستند و آن هم، امکان برقراری ارتباط، خارج از محیط کاری است. به همین دلیل است که دورکاری یکی از مهم ترین مزایای این نوع سانترال است.
در حال حاضر، برند ژاپنی پاناسونیک یکی از باکیفیت ترین و متنوع ترین ویپ فون ها یا همان تلفن های تحت شبکه را تولید می کند. برای آشنایی بیشتر با تلفن ویپ پاناسونیک با ما همراه باشید.
تلفن ویپ پاناسونیک چیست؟
تلفن ویپ یا تلفن های تحت شبکه یکی از مهم ترین اجزای دستگاه های سانترال یا مراکز تلفن می باشند. استفاده از سیستم ویپ در سال 1990 شروع شد و در سال 204 به اوج خود رسید. در تلفن هایی که از تکنولوژی ویپ پشتیبانی می کنند باید امواج صدا به داده هایی که قابلیت انتقال بر روی بستر شبکه را دارند تبدیل شود. این وظیفه در تلفن های ویپ بر عهده ی کدک های صوتی می باشد.
در حال حاضر در سیستم ویپ، دو پروتکل رایج قرار دارد که شامل پروتکل یا استاندارد H323 و استاندارد سیپ SIP می باشد. این دو پروتکل یا استاندارد از سایر پروتکل های ویپ رایج تر هستند و استفاده شان بیشتر است. استاندارد سیپ SIP مخفف واژه ی Session Initiation Protocol است که به معنای شروع جلسه است.
تلفن هایی که برای انتقال صدا از این استاندارد استفاده می کنند سیپ فون نام دارند. در حال حاضر، این پروتکل دارای قوی ترین روش های برای انتقال صدا در بستر شبکه است. با توجه به این مورد، برندهای مختلفی اقدام به تولید تلفن های تحت شبکه نموده اند که برند پاناسونیک یکی از معتبرترین آن ها است. قابلیت انجام تماس های تصویری و صوتی، امکان برقراری ویدیو کنفرانس ها، امکان استفاده از نرم افزارهای سورس باز و هزینه ی مکالمات و برقراری تماس های به صرفه تر از مهم ترین دلایل افزایش استقبال از تلفن های تحت شبکه می باشد.
انواع تلفن ویپ پاناسونیک
به طور کلی، مهم ترین وظیفه ی فناوری ویپ این است که گوشی های تلفن را با استفاده از زیر ساخت های LAN و WAN به خطوط شهری متصل کند. تلفن های ویپ پاناسونیک یا همان آی پی فون ها به دو دسته ی زیر تقسیم می شوند:
- تلفن های تحت شبکه ی سیپ SIP: از جمله مراکز تلفن پاناسونیکی که از قابلیت سپی پشتیبانی می کنند شامل مراکز ویپ TDE ، NS و HTS پاناسونیک می باشند. این مراکز تلفن، جزء تلفن های تحت شبکه می باشند لذا قابل مشاهده در شبکه هستند و می توان تلفن های تحت شبکه ی سیپ را روی آن ها رجیستری کرد. مرکز تلفن HTS به صورت پیش فرض دارای قابلیت ویپ است لذا می توان بر روی آن هر تلفن استاندارد سیپ را نصب و راه اندازی نمود. اما مراکز تلفن NS و TDE برای نصب و راه اندازی این تلفن ها نیازمند کارت ویپ هستند.
در حال حاضر برندهای مختلفی اقدام به تولید تلفن هایی نموده اند که از پروتکل سیپ پشتیبانی می کند. برند ژاپنی پاناسونیک نیز اقدام به تولید انواع تلفن پاناسونیک HDV و UT نموده است که قابلیت استفاده بر روی تمام مراکز و سیپ سرویس ها دارد. به طور کلی هر تلفن تحت شبکه ای که از این قابلیت پشتیبانی کند می تواند بروی مراکز تلفن TDE ، NS و HTS نصب و راه اندازی شود.
- تلفن های تحت شبکه سری NT: نحوه ی عملکرد این نوع تلفن های ویپ کاملا شبیه مراکز تلفن دیجیتال است. با این تفاوت که این تلفن های ویپ بر روی بستر شبکه نصب و راه اندازی می شوند. این نوع تلفن ها هم قابلیت نصب و راه اندازی بر روی دستگاه های TDA و TDE و NS را دارند. مدل NT یکی از بهترین تلفن های تحت شبکه ی برند پاناسونیک است. این مدل فقط می تواند بر روی سانترال های پاناسونیک، نصب و راه اندازی شود.
تلفن های تحت شبکه پاناسونیک
به طور کلی تمام تلفن های تحت شبکه ی ذکر شده در بالا قابلیت انتقال هر گونه تماس و اطلاعات را در بستر شبکه با بالاترین کیفیت دارند. از جمله مزیت های این تلفن های تحت شبکه یا آی پی فون ها، کاهش هزینه های مخابراتی، سرعت انتقال بالا و انعطاف پذیری بالا می باشد.
از دیگر قابلیت های IP-PHONE آی پی فون ها این است که به محض نصب و راه اندازی می توانند تمام برنامه ریزی های دستگاه سانترال پاناسونیک به صورت اتوماتیک دریافت کنند. سیستم های ویپ از مزایای دیگری هم برخوردار هستند که عبارتند از:
- هزینه ی کاربران و شرکت ها را کاهش می دهد
- برای نصب و راه اندازی نیازی به زوج سیم های مسی و کابل کشی ندارند
- برقراری ارتباطات و انتقال اطلاعات در این سیستم ها با کیفیت بسیار بالایی انجام می گیرد
- از قابلیت سافت فون ها soft phone می توانند استفاده کنند
- با بهره گیری از گیتوی GATEWAY می توانند گسترده تر شوند
- دسترسی به آن ها از طریق شبکه بسیار ﺁسان است
- برنامه ریزی کردنشان بسیار ساده است
تهیه انواع تلفن ویپ پاناسونیک از مجموعه معتبر بیستا شاپ
همان طور که اشاره نمودیم قابلیت های منحصر به فرد تلفن های ویپ پاناسونیک سبب شدند که امروزه افراد زیادی علاقه مند به استفاده از این مدل مرکز تلفن باشند. اما قبل از خرید این آی پی فون ها بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
- به امکانات تلفن مورد نظر نظیر صفحه نمایش، هدست، کلیدهای حافظه، بلندگو ... توجه کنید
- تعداد پورت شبکه تلفن را بدانید. به عنوان مثال، تلفن ویپ NT دارای 2 پورت شبکه 10/100/1000 مگابیت است
- چک کردن قابلیت POE
- قابلیت نصب و راه اندازی بر روی سانترال های TDA/TDE/NSرا دارد یا خیر
- سرعت پورت شبکه چقدر است
- چه تعداد خطوط را پشتیبانی می کند
- سطح کابری تلفن در چه حد است. از نوع مدیریتی است یا اپراتوری و یا کارمندی
- و ...
در این راستا مجموعه ی معتبر بیستا شاپ با داشتن کادری و مجرب و متخصص شما را در انتخاب بهترین تلفن ویپ پاناسونیک همراهی می کند. در صورتی که قصد خرید آی پی فون را دارید می توانید به وب سایت این مجموعه مراجعه کنید.