شمانیوز
شما نیوز

رپورتاژ آگهی/

گیربکس ایرانی، چینی یا آلمانی؟ کدام بهتر است؟

انتخاب بهترین گیربکس می‌تواند کاری دشوار باشد؛ زیرا به‌صورت کلی به عوامل مختلفی بستگی دارد و هر صنعتی با توجه به معیارهایی همچون نوع فعالیت، میزان بودجه و... باید بهترین انتخاب را داشته باشد. به همین دلیل، باید ابتدا بدانیم که چگونه می‌توان یک گیربکس مناسب تهیه کرد و سپس برندهای معتبر بازار را بررسی کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشیم.

انتخاب بهترین گیربکس می‌تواند کاری دشوار باشد؛ زیرا به‌صورت کلی به عوامل مختلفی بستگی دارد و هر صنعتی با توجه به معیارهایی همچون نوع فعالیت، میزان بودجه و... باید بهترین انتخاب را داشته باشد. به همین دلیل، باید ابتدا بدانیم که چگونه می‌توان یک گیربکس مناسب تهیه کرد و سپس برندهای معتبر بازار را بررسی کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشیم.

 

بهترین گیربکس

 

چگونه بهترین گیربکس را خریداری کنیم؟!

بسیاری از افراد ابتدا لیست قیمت گیربکس صنعتی را بررسی می‌کنند و سپس با توجه به گران بودن آن، تصمیم به خرید می‌گیرند. این فرایند برای قطعات دیگر نیز ممکن است اتفاق بیفتد؛ برای مثال پس از بررسی لیست قیمت الکتروموتور، اقدام به خریداری آن کنید. این روند اشتباه است. در ادامه چند نکته برای انتخاب بهتر برای شما آورده‌ایم.

 

1. ابتدا تحقیق کنید!

قدم اول این است که بدانید به چه نوع گیربکسی نیاز دارید. با توجه به صنعتی که در آن مشغول به فعالیت هستید، ممکن است قطعه‌ای که به آن نیاز دارید نیاز به دوام و تحمل بالاتری نسبت به قطعات عادی داشته باشد.

همچنین باید نوع چرخ‌دنده‌هایی که قرار است در کنار گیربکس قرار بگیرند را بررسی کنید تا مطمئن شوید که یک محصول مناسب خریداری می‌کنید. در این مرحله می‌توانید لیست قیمت گیربکس صنعتی را بررسی کنید و این قیمت‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید. همچنین می‌توانید برندهای مختلف همچون SEW، Yilmaz، سهند، رهنما و... را مقایسه کنید.

2. استفاده خود را در نظر بگیرید!

برای هر نوع مصرفی، باید یک گیربکس متناسب خریداری کنید. برای مثال، گیربکسی که هنگام استفاده در محیط کشاورزی و برای فعالیت‌های سبک‌تر استفاده می‌شود با گیربکسی که در کارخانه‌ها استفاده می‌شود و باید با سرعت بالا کار کرده و بارهای سنگین را تحمل کند؛ متفاوت است.

اگر گیربکسی که خریداری می‌کنید، به درستی و متناسب با فعالیت شما انتخاب شده باشد، می‌تواند طول عمر بالایی داشته و به درستی کار کند.

3. بودجه خود را در نظر بگیرید!

در ابتدای متن، گفته بودیم که نباید تنها با نگاه کردن به لیست قیمت الکتروموتور یا لیست قیمت گیربکس صنعتی، محصول خود را انتخاب کنید. با این‌حال، قیمت نیز یکی از عوامل مهم در انتخاب محصول مورد نظر است.

با این‌حال، همواره به یاد داشته باشید که مهم‌تر از قیمت محصولات، این است که هنگام خرید بتوانید مطمئن باشید که گیربکسی که خریداری می‌کنید، در محیط صنعتی دوام لازم را دارد.

4. مشخصات آن را بدانید!

هر گیربکس صنعتی، برای رفع نیازهای خاصی طراحی شده است و به همین دلیل مشخصات آن، همچون سرعت خروجی، گشتاور و تعداد دنده‌های آن متفاوت است. پیش از خرید، باید این اطلاعات را بدانید و متناسب با نیاز خود گیربکس صنعتی را خریداری کنید.

برخی از عواملی که در هنگام خرید گیربکس صنعتی باید در نظر بگیرید شامل سرعت خروجی، گشتاور، تعداد دنده، اندازه و وزن گیربکس هستند. سرعت خروجی، تعیین می‌کند که گیربکس با چه سرعتی می‌تواند دنده‌ها را بچرخاند. گشتاور برای بسیاری از کاربردهای صنعتی ضروری است؛ زیرا نیروی مورد نیاز ابزارها و ماشین‌ها را تامین می‌کند. تعداد چرخ دنده‌ها نیز نشان می‌دهد که چند کار را می‌توان همزمان انجام داد. اندازه و وزن گیربکس نیز بر سهولت جابجایی و نصب آن تأثیر می‌گذارد.

5. از یک متخصص کمک بگیرید!

علاوه‌بر تحقیقاتی که انجام می‌دهید، لازم است تا با یک متخصص مشورت کنید تا بهترین و مناسب‌ترین گزینه برای خرید گیربکس را در اختیار شما قرار دهد. برای مثال، پیش از بررسی لیست قیمت گیربکس صنعتی یا لیست قیمت الکتروموتور یا هر قطعه دیگری، می‌توانید با کارشناسان سام تجهیز تماس بگیرید و از راهنمایی‌های آن‌ها استفاده کنید.

 

گیربکس ایرانی، چینی یا آلمانی

 

کدام برند گیربکس صنعتی بهتر است؟

اکنون که متوجه شدیم چگونه می‌توان یک گیربکس صنعتی مناسب انتخاب کرد؛ به همان سوال اصلی برمیگردیم که کدام برند بهتر است؟ گیربکس ایرانی، چینی یا آلمانی؟

به‌صورت کلی، نمی‌توان جواب دقیقی به این سوال داد، زیرا همانطور که گفته شد؛ انتخاب ما به معیارهای مختلفی بستگی دارد. با این‌حال، برخی از برندها هستند که نسبت به سایر برندهای گیربکس شناخته‌شده‌تر هستند و می‌توانید به سادگی، بدون نگاه کردن به لیست قیمت گیربکس صنعتی یا لیست قیمت الکتروموتور، آن‌ها را خریداری کنید.

در ادامه این برندها را معرفی کرده‌ایم.

 

برندهای غیرایرانی گیربکس

  • گیربکس SEW: این برند آلمانی، محصولاتی با طراحی ساده و راندمان بالا تولید می‌کند و از انواع این گیربکس‌ها برای صنایع خودروسازی، فرآوری مواد غذایی و لجستیک استفاده می‌کنند.
  • گیربکس Bonfiglioli: یکی از گیربکس‌های مقرون به‌صرفه با طراحی نوین است که در صنایع کشاورزی، جابه‌جایی مواد و ساخت‌وساز استفاده می‌شود.
  • گیربکس Yilmaz: یکی از برندهای جدید در صنعت تولید گیربکس است که به دلیل کیفیت بالا، در سطح جهانی مطرح شده‌است.
  • گیربکس Siemens: از شرکت‌های چندملیتی است که محصولات دیگری همچون الکتروموتور زیمنس نیز دارد و گیربکس آن در صنایعی همچون سیمان، معادن و تولید برق استفاده می‌شود.

 

برندهای ایرانی گیربکس

گیربکس سهند اصفهان: شرکت سهند دور اصفهان، انواع متنوعی از گیربکس‌ها را تولید می‌کند که کیفیت بالایی دارند و در صنایع مختلف استفاده می‌شوند. این گیربکس‌ها روان و بی‌صدا هستند و سرویس آن‌ها به آسانی امکان‌پذیر است.

  • گیربکس شریف اصفهان: این شرکت، از نخستین تولیدکنندگان گیربکس در ایران بود که کیفیت محصولات آن با نمونه‌های اروپایی برابری می‌کند. از این گیربکس در صنایع نفت‌وگاز، پتروشیمی، فولاد، معادن و سیمان استفاده می‌شود.
  • گیربکس شاکرین اصفهان: این گیربکس‌ها مناسب برای کار در شرایط سخت هستند و می‌تواند فشار بیشتری را تحمل کنند.

 

برندهای چینی گیربکس

به‌صورت کلی، برندهای چینی می‌توانند کیفیت مناسبی داشته باشند و اگر به لیست قیمت گیربکس صنعتی نگاه کنید و یا حتی سایر تجهیزات را بررسی کنید؛ قیمت آن‌ها نسبت به محصولات اروپایی و حتی در برخی موارد ایرانی، کمتر است. با این‌حال، به راحتی می‌توانند با الکتروموتورهای فلنج‌دار B5/B14 کوپل شوند.

با این‌حال، به‌جای نگاه کردن به لیست قیمت الکتروموتور و گیربکس چینی، بهتر است به این نکته توجه کنید که بین دنده‌های این گیربکس‌ها لقی بالایی وجود دارد و اغلب توان محدودی دارند.

انواع برندهای چینی شامل DEMAG، MEGACO، STAR، KS و PSP است.

 

خرید گیربکس صنعتی استوک یا کارکرده

 

خرید گیربکس صنعتی استوک یا کارکرده

از آن‌جایی که گیربکس، یکی از قطعات مهم در صنعت است، بهتر است تا حد امکان، محصولات نو و با کیفیت بالا خریداری شود. با این‌حال، ممکن است به دلیل قیمت مناسب‌تر، بخواهید از محصولات استوک استفاده کنید؛ در نتیجه به موارد زیر دقت کنید:

 

  • عمر قطعات و گیربکس استوک کوتاه‌تر است.
  • باید صداهای گیربکس توسط متخصص، حین کار بررسی شود.
  • باید پوسته گیربکس باز شده و کیفیت دنده‌ها بررسی شود.
  • بلبرینگ‌های گیربکس نیز باید چک شوند.

 

کلام آخر

در این مطلب تلاش کردیم هر اطلاعاتی که برای خرید گیربکس صنعتی و انتخاب بین برندهای مختلف به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم تا بهتر تصمیم بگیرید که گیربکس ایرانی، چینی یا آلمانی؛ کدام بهتر است؟! برای آن‌که بتوانید خرید مطمئنی داشته باشید، می‌توانید با متخصصان سام تجهیز مشاوره داشته باشید و بهترین گزینه را انتخاب کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی