شمانیوز
شما نیوز

رپورتاژ آگهی/

آموزش کامل نحوه استفاده از رنگ نسوز

 آموزش کامل نحوه استفاده از رنگ نسوز

رنگ‌های نسوز، رنگ‌هایی مقاوم به حرارت هستند که در دماهای بالا نیز سالم می‌مانند. این رنگ‌ها معمولا در انواع کوره‌ها، دودکش‌ها، لوله‌کشی‌‌ها و… به کار می‌روند. این نوع رنگ نه تنها طول عمر چنین دستگاه‌ها صنعتی‌ای را بالا می‌برد، بلکه در مواقع اتفاقات غیرمنتظره مانند آتش‌سوزی، سرعت انتشار و گسترش آتش را کاهش می‌دهند.

در نتیجه زمان بیش‌تری را برای خاموش کردن آتش در اختیار صنایع مختلف می‌گذارند. اما یکی از نکات کلیدی در عملکرد این رنگ‌ها، نحوه استفاده از رنگ نسوز است. در این مقاله با انواع رنگ‌نسوز، بهترین برندهای آن و روش گام به گام استفاده از آن آشنا می‌شویم.

 

رنگ نسوز چیست؟

رنگ نسوز نوعی از رنگ است که مقاومت زیادی در برابر دمای بالا و حرارت شدید دارد. این نوع رنگ بر پایه سیلیکون رزین تولید می‌‌‌‌شود و همین امر باعث مقاومت بالای آن در برابر حرارت می‌شود. دماهای بسیار زیادی مانند دمای 300 الی 650 درجه سانتی‌گراد، دماهایی هستند که به راحتی توسط این نوع رنگ تحمل می‌شوند.

کاربرد رنگ نسوز به مقاومت در برابر حرارت محدود نمی‌شود. یکی از کاربردهای اصلی آن، ایجاد لایه‌ای محافظ در برابر سایش و خوردگی و افزایش طول عمر تجهیزات است. از رنگ نسوز معمولا در بین بدنه اصلی و لایه عایق استفاده می‌شود تا احتمال زنگ‌زدگی در اثر نفوذ آب را به حداقل برساند.

 

انواع رنگ نسوز

برای این که بهترین نحوه استفاده از رنگ نسوز را بشناسیم لازم است ابتدا با انواع رنگ نسوز آشنا شویم. در ادامه به بررسی انواع رنگ نسوز می‌پردازیم.

اسپری رنگ فلزی مقاوم به حرارت

در مبحث نحوه استفاده از رنگ نسوز یکی از شیوه‌های راحت و پرکاربرد استفاده از رنگ‌های اسپری است. اسپری رنگ نسوز فرایند رنگ‌آمیزی را به شکل چشم‌گیری تسهیل می‌کند و به همین دلیل بسیار پرطرفدار است. از این نوع رنگ نیز برای ایجاد مقاومت حرارتی و مقاومت در برابر سایش و خوردگی استفاده می‌شود.

 

انواع رنگ نسوز

 

پوشش‌های پودری مقاوم نسبت به حرارت

ویژگی اصلی این نوع رنگ نسوز، تنوع زیاد رنگ‌های مختلف آن است. VOC در این نوع رنگ وجود ندارد و با استفاده از پوشش پودری می‌توانید انتظار پوشش‌دهی بسیار قوی را داشته باشید. این نوع رنگ نسوز نسبت به نوع بعدی یعنی رنگ‌های چند پلیمری مقاومت بالاتری نسبت به حرارت 4000 الی 10000 درجه فارنهایت دارد.

رنگ‌های چند پلیمری بر پایه سیلیکون یا اپوکسی

برای سنجش میزان مقاومت این نوع رنگ نسبت به حرارت لازم است به درصد سیلیکون موجود در ترکیبات آن توجه کنید. اما به طور کلی می‌توان گفت از این رنگ‌ها برای ایجاد مقاومت متوسط نسبت به حرارت استفاده می‌شود و در محیط‌هایی با حرارت بسیار زیاد کارایی چندان مناسبی ندارند.

 

برای چه مصارفی از رنگ نسوز استفاده می‌شود؟

رنگ نسوز نیز یکی از انواع رنگ صنعتی است که کاربردهای مختلفی دارد. از این رنگ در صنایع محافظت از سطوح فولادی، دیوار داخلی کوره و محافظت از لوله‌های فلزی پالایشگاه‌ها در برابر حرارت، زنگ‌زدگی و خوردگی استفاده می‌شود.

همچنین در منازل نیز از این نوع رنگ برای باربیکیو، شومینه، قابلمه، دودکش و… استفاده شده است.

 

بهترین برند رنگ نسوز

مقاومت در برابر حرارت، ماندگاری و زیبایی رنگ نسوز به برند سازنده آن وابسته است. پس لازم است که با بهترین برندهای تولید کننده رنگ نسوز آشنا شویم.

طیف سایپا

اگر از مصرف‌کنندگان دائمی انواع رنگ صنعتی باشید، احتمالا گوش شما با نام برند طیف سایپا آشناست. این شرکت تولیدکننده رنگ که از سال 1346 تحت لیسانس دیروپ دانمارک فعالیت خود را آغاز کرده، یکی از مشهورترین برندهای تولید کننده رنگ صنعتی مانند رنگ نسوز است. شرکت طیف سایپا یکی از زیرمجموعه‌های گروه صنعتی سایپا است و پوشش‌های حوزه خودرو، صنایع و ساختمان‌ها را با آخرین متدهای روز دنیا تولید می‌کند.

 

رنگ روناس

رنگ روناس یکی از بزرگ‌ترین کارخانجات تولیدی رنگ در کشور ایران به شما می‌رود. نکته قابل توجه درباره این برند توجه ویژه آن در استفاده از جدیدترین روش‌های تولید رنگ می‌باشد. انواع رنگ‌های صنعتی، ساختمانی، دریایی و پوشش‌های محافظ را می‌توانید از نمایندگی رنگ روناس تهیه کنید.

حال که با انواع رنگ نسوز و برندهای مطرح ارائه دهنده آن آشنا شدید، به نحوه استفاده از رنگ نسوز خواهیم پرداخت.

 

رنگ نسوز چیست

 

آموزش گام به گام نحوه استفاده از رنگ نسوز

  1. اقدامات اولیه : در گام اول لازم است اقدامات ایمنی را در نظر بگیرید. اگر می‌خواهید نحوه استفاده از رنگ نسوز را بدانید لازم است بگوییم که حتما از ماسک مخصوص و دستکش برای اعمال رنگ استفاده کنید.
  2. آماده‌سازی سطح : لازم است با سمباده و کاردک سطح را از هرگونه خراش، برآمدگی و زنگ‌زدگی پاک کنید. این مرحله برای دوام رنگ نسوز بسیار مهم است.
  3. استفاده از پرایمر : در صورت توصیه شرکت تولید کننده، از پرایمر برای آماده کردن سطح استفاده کنید. یادتان باشد قبل از اعمال رنگ جدید لازم است سطح را از رنگ قبلی کاملا پاک کنید.
  4. اعمال رنگ : مرحله اصلی نحوه استفاده از رنگ نسوز،‌اعمال رنگ است. در صورت استفاده از اسپری قبل از استفاده آن را به خوبی تکان دهید. رنگ را با فشار کم و به صورت یک دست روی سطح اعمال کنید.
  5. لایه‌های ثانوی : لازم است 3 الی 4 لایه روی هم رنگ بزنید. قبل از هر مرحله به لایه قبلی فرصت دهید تا به طور کامل خشک شود.
  6. خشک شدن : یک الی دو ساعت به رنگ زمان دهید تا به صورت کامل خشک شود. هرچه این زمان بیشتر باشد خیالتان از خشک شدن تمام قسمت‌ها راحت‌تر خواهد بود.

 

رنگ نسوز از کجا بخرم

در این مقاله به طور کامل با کاربردهای رنگ نسوز، بهترین برندهای آن و نحوه استفاده از رنگ نسوز آشنا شدیم. اما لازم است بدانید که برای تهیه رنگ نسوز بسیار مهم است که به فروشنده،ای معتبر اعتماد کنید.

مجموعه رنگ تهران که از سال 1338 مشغول به فعالیت یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین مجموعه‌ها برای تهیه رنگ نسوز و انواع دیگر رنگ‌های صنعتی می‌باشد. مجموعه رنگ تهران از زمانی که میزان تولید کشور در حوزه رنگ بسیار اندک بوده و تولیدات رنگ نیز بسیار دشوار بوده است فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز تاثیر بسیار مهمی در این حوزه داشته است.

سابقه زیاد این مجموعه در کنار رضایت مشتریان این امکان را به شما می‌دهد که با خیال راحت برای خرید و دریافت قیمت انواع رنگ صنعتی به سایت این مجموعه به نشانی اینترنتی rangtehran.ir مراجعه کنید. رنگ تهران ارائه دهنده بهترین قیمت رنگ ترافیکی ، رنگ نسوز، رنگ اپوکسی و... است. پس همین حالا به سایت رنگ تهران مراجعه کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی