رپورتاژ آگهی/
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، ویزای ICT کانادا و ویزای 5 اسپانسری
ویزای اسپانسرشیپ کانادا یکی از مهمترین ویزاهای حمایتی این کشور است که هدف از صدور آن، دور هم جمع کردن اعضای خانواده مهاجرین و احترام به نظام خانواده است. از طریق این برنامه میتوانید بستگان نزدیک خود را که سن قانونی دارند به کانادا ببرید و از آنها حمایت مالی کنید. مهمترین افرادی که شامل این برنامه میشوند همسر، فرزند و والدین شهروند یا مقیم کانادایی است؛ ولی به شرط دارا بودن شرایط، میتوانید اسپانسر بستگانی که با آنها رابطه خونی دارید نیز بشوید.
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، ویزای ICT کانادا و ویزای 5 اسپانسری
ویزای کارآفرینی و ویزای ICT کانادا از مهمترین و بهترین مسیرهای راهاندازی و خرید بیزینس و انتقال شعبهای از بیزینس به این کشور است. در این برنامهها اعضای خانواده نیز میتوانند شما را همراهی کنند. با مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی از همان ابتدا امکان اخذ اقامت دائم دارید. اگر مقیم کانادا شوید، از طریق برنامه اسپانسرشیپ میتوانید از خانواده و بستگان خود نیز حمایت مالی کنید. در ادامه این مطلب درباره شرایط این برنامهها توضیحات لازم را ارائه میدهیم.
خرید یا راهاندازی بیزینس فعال در کانادا
خرید یا راهاندازی بیزینس فعال در کانادا تحت برنامههای مختلف انجام میشود که یکی از آنها ویزای کارآفرینی است. در این برنامه اتباع خارجی میتوانند با خرید یا راهاندازی بیزینس در یکی از استانهای کانادا به این کشور مهاجرت کنند. هر استان نیازهای خاصی برای برطرف کردن نیازهای اقتصادی خود دارد. بنابراین، شرایط شرکت در این برنامه از استانی به استان دیگر متفاوت است. برای اینکه واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی شوید به حداقل 150 تا 200 هزار دلار سرمایه خالص نیاز دارید و حداقل باید 100 هزار دلار در یک بیزینس سرمایهگذاری کنید. مهمترین شرط شرکت در برنامه کارآفرینی کانادا که در همه استانها یکسان است، داشتن سابقه مدیریت یا مالکیت بیزینس میباشد.
آیا با خرید یا راهاندازی بیزینس میتوان اقامت دائم کانادا گرفت؟
اگر از طریق برنامه کارآفرینی اقدام به خرید یا راهاندازی بیزینس در کانادا کنید، در برخی استانها همزمان با درخواست ویزای کار میتوانید برای اقامت دائم نیز درخواست دهید. ولی در بعضی استانها، اخذ اقامت دائم پس از یکسال از راهاندازی بیزینس و به شرط عمل به تعهدات امکانپذیر است.
انتقال شعبه بیزینس با برنامه ICT
ICT یکی از برنامههای مهاجرتی کانادا به معنای انتقال درون شرکتی است که معاف از مجوز LMIA یا ارزیابی تاثیر بازار کار کانادا میباشد. این ویزا از نوع ویزاهای موقت است که زمان پردازش کوتاه دارد و در عرض 3 تا 6 ماه صادر میشود. تحت ویزای ICT کانادا میتوانید شعبهای از بیزینس خود را در کانادا راهاندازی کنید و یا کارکنان کلیدی خود را به شعبه کانادایی انتقال دهید. حداقل شرایط شرکت در این برنامه عبارتند از:
- شرکت اصلی حداقل یکسال قبل از توسعه به کانادا فعال باشد.
- شرکت از درآمد کافی برای پوشش هزینه های خود برخوردار باشد.
- عملیات شرکت قابل دوام بوده و موجب ایجاد شغل برای کاناداییها شود.
- رشد شرکت به حدی باشد که به مدیر اجرایی نیاز داشته باشد.
- شرکت اصلی باید با شرکت کانادا به عنوان یک شرکت مادر، شرکت تابعه یا وابسته در ارتباط باشد.
ویزای کار ICT یک مجوز کار آزاد نیست و اجازه ورود به بازار کار کانادا را ندارید. شما فقط میتوانید برای کارفرمایی که در مجوز کار تعیین شده، کار کنید. اگر قصد راهاندازی شعبهای از بیزینس خود در کانادا را دارید، میتوانید شرایط خود را با متخصصان e-Visa بررسی نمایید و با خیالی آسوده مسیر مهاجرتی خود را شروع کنید.
اخذ اقامت دائم کانادا با ویزای ICT
اخذ اقامت دائم با ویزای ICT کانادا از همان ابتدا ممکن نمیباشد چراکه این ویزا از نوع ویزای موقت است. ولی اتباع خارجی میتوانند پس از یک سال فعالیت تمام وقت در بیزینس خود، از طریق شرکت در برنامه اکسپرس انتری درخواست اقامت دائم دهند. شما میتوانید بسته به سمت کاری خود 50 تا 200 امتیاز اضافه در این سیستم کسب کنید و امتیاز CRS خود را افزایش دهید. توجه داشته باشید اکسپرس انتری یک برنامه رقابتی است و برای موفقیت در آن باید از لحاظ تحصیلی، مدرک زبان، سن و ... بالاتر از رقبای خود باشید. بنابراین، اگر هدف شما از اخذ ویزای ICT کانادا اخذ اقامت دائم این کشور است، مدرک زبان را جدی بگیرید.
ویزای اسپانسرشیپ کانادا فرصتی برای اعضای خانواده مهاجرین
ویزای اسپانسرشیپ کانادا یکی از مهمترین ویزاهای حمایتی این کشور است که هدف از صدور آن، دور هم جمع کردن اعضای خانواده مهاجرین و احترام به نظام خانواده است. از طریق این برنامه میتوانید بستگان نزدیک خود را که سن قانونی دارند به کانادا ببرید و از آنها حمایت مالی کنید. مهمترین افرادی که شامل این برنامه میشوند همسر، فرزند و والدین شهروند یا مقیم کانادایی است؛ ولی به شرط دارا بودن شرایط، میتوانید اسپانسر بستگانی که با آنها رابطه خونی دارید نیز بشوید.
لاتاری برنامه اسپانسرشیپ کانادا
لاتاری اسپانسرشیپ (PGP) برنامهای برای حمایت از والدین، پدربزرگ و مادربزرگها میباشد و یک برنامه مهاجرتی منحصر به فرد است که به شهروندان کانادائی و ساکنان دائم کانادا این امکان را میدهد تا از والدین، پدربزرگ و مادربزرگ خود برای اقامت دائم کانادا حمایت مالی نمایند.
اسپانسرشیپ و ویزای 5 اسپانسری
ویزای 5 اسپانسری کانادا (Group of Five) یکی از برنامههای اسپانسرشیپ است که برای حمایت از افراد پناهنده مناسب است و جزو اسپانسرشیپ خانواده نیست. طبق این برنامه 5 نفر از شهروندان یا افراد مقیم کانادا میتوانند به صورت مشترک حمایت یک فرد پناهنده را به عهده بگیرند. به همین دلیل، به این برنامه ویزای 5 اسپانسری گفته میشود. گرچه با این برنامه میتوانید در کانادا حامی مالی پیدا کنید ولی e-Visa در کل پناهندگی را پیشنهاد نمیکند. وقتی بیش از 80 مسیر برای مهاجرت به کانادا وجود دارد، چرا از راه قانونی برای اینکار اقدام نکنید؟
خلاصه کلام: با ویزای کارآفرینی و ویزای ICT در کانادا کارآفرین شوید
اگر قصد کارآفرینی در کانادا هستید، ویزای کارآفرینی یکی از بهترین برنامهها برای مهاجرت شما به این کشور است. چنانچه میخواهید شعبهای از کسب و کار خود را به کانادا انتقال دهید، میتوانید با ویزای ICT در کوتاهترین زمان ممکن به هدف خود برسید. کانادا انواع مسیرهای مهاجرتی مانند تحصیل، سرمایه گذاری، کارآفرینی، استارتاپ و ... در اختیار اتباع خارجی قرار داده است. در این شرایط بهتر است به جای پناهندگی، ویزای 5 اسپانسری و شرایط مشابه آن، از مسیرهای راحتتری برای اخذ مهاجرت به کانادا اقدام کنید.