انبه | چای انبه
خواص شگفت انگیز چای انبه | طرز تهیه چای انبه
در مقاله زیر درباره خواص چای انبه اطلاعاتی به دست می آورید.
انبه نقش دفع کننده ی مخاط، ضد بواسیر و خوش بو کننده ی دهان را در بدن ایفا می کند. چای انبه تخلیه ی معده را به تأخیر می اندازد، مناسب ترین زمان مصرف آن، قبل از صرف غذا است.در طب سنتی چینی نیز از برگ انبه در خصوص درمان قطعی آسم بهره گرفته می شود.
فواید چای انبه برای سلامتی
ارتقای سیستم ایمنی بدن
کاهش کلسترول
حفظ سلامت چشم
جلوگیری از فشار خون بالا
درمان واریس
ادرار آور
برطرف کننده ی عطش
چاق کننده
درمان سکسکه
انرژی زا
رفع التهابات پوستی و از بین بردن چین و چروک
دفع کننده ی سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا
کنترل کننده ی دیابت
انبه به موجب خاصیت تنین و هیپوگلامیک روند تکثیر انسولین در بدن را افزایش می دهد. این میوه ی شگفت انگیز با تأمین گلوکز مورد نیاز بدن، قند خون را کنترل می کند.
ارتقای کارکرد حافظه
تحقیقات انجام شده در خصوص عصاره ی اتانولی میوه ی انبه حاکی از آن دارد که انبه با خاصیت پلی فنل و ویتامین C ضعف حافظه را بهبود می بخشد و از مرگ سلول های عصبی در هیپوکامپ جلوگیری می کند.
علاوه براین، چای انبه از آن جهت که حاوی مقادیر بسیار زیادی از تانن، فلاونوئید و ساپونین است، از تقویت کننده های حافظه به شمار می آید.
طرز تهیه چای انبه
ابتدا میوه یا برگ انبه را از بازار تره بار تهیه کنید. سپس آن را رنده یا خرد کنید و در مقابل نور مستقیم خورشید به مدت چند روز قرار دهید تا خشک شود. همچنین می توانید به صورت تازه آن را دم کنید.
پس از خشک شدن برگ یا میوه ی انبه، مقداری آب را بجوشانید و یک قاشق از چای انبه را در داخل آب اضافه کنید. سپس محلول را بر روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد. در نهایت شما می توانید چای انبه را به همراه عسل یا خرما میل کنید و از طعم بی نظیر و خواص چشمگیر آن بهره مند شوید