شمانیوز
شما نیوز

طراحی ۵۰ سایت بین‌المللی با کدنویسی اختصاصی نابغه ۱۷ ساله ایرانی

طراحی ۵۰ سایت بین‌المللی با کدنویسی اختصاصی نابغه ۱۷ ساله ایرانی

۲۰۰ وب‌سایت ایرانی و ۵۰ سایت بین‌المللی با کدنویسی اختصاصی توسط حمیده جعفری نابغه ۱۷ ساله ایرانی صورت گرفته است.

به گزارش شمانیوز، این مدیر فنی ۱۷ ساله شرکت طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ ره‌وب، در نشستی که امروز ۱۳ آذر در مرکز همایش‌های هتل قلب تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: کمپین‌های تبلیغاتی شرکت‌هایی چون تاژ، سایپا، سن‌ایچ و تی‌سی‌ال به‌عنوان تجربه‌هایش در زمینه بازاریابی و کمپین‌های تبلیغاتی از جمله اقدامات وی بوده به طوری که کمپین فروش دوره‌های زبان انگلیسی شایان بهجتی از دیگر فعالیت‌های این مدیر فنی نوجوان به شمار می‌رود.

 

حمیده جعفری می‌گوید که به‌واسطه فعالیت‌های والدینش در حوزه طراحی سایت، بازاریابی و برنامه‌نویسی، در سن ۹ سالگی تصمیم به ترک تحصیل گرفته و علاقه‌اش در حوزه برنامه‌نویسی را دنبال کرده است. این نوجوان ۱۷ ساله که اکنون مدیر فنی (CTO) شرکت «ره‌وب» است در صحبت‌هایش به چالش‌هایی اشاره می‌کند که هنگام همکاری با مشتریان این شرکت داشته است. سن کم و ترک‌تحصیل از دلایل عدم پذیرش او در سال‌های کاری او بوده است. با این حال، حمیده جعفری توضیح می‌دهد که چطور توانسته مشتریان این شرکت را با کار خود راضی نگه‌دارد. او درباره مسیر توسعه خود این‌چنین می‌گوید:‌ «ابتدا کار را با یادگیری نرم‌افزارهای گرافیکی شروع کردم و پس از آن به سمت فرانت‌اِند رفتم. بعد از مدتی متوجه شدم که علاقه‌ام حوزه بک‌اِند است و بخش‌های محاسباتی و حل مسئله برایم جذاب‌تر هستند.»

 

جعفری در ادامه توضیح می‌دهد که در دوره‌های برنامه‌‌نویسی دانشگاه تهران برای دریافت مدرک و رشد آموزشی خود شرکت کرده است. این مدیرفنی ۱۷ ساله به اصحاب رسانه می‌گوید: «از ۹ سالگی که ترک تحصیل کردم، تلاشم این بود که در حوزه کاری‌ام به‌عنوان برنامه‌نویس پیشرفت کنم اما خیلی‌ها قصد همکاری با ما را نداشتند چون می‌گفتند که این فرد سن کمی دارد و درس هم نخوانده است. برای همین، در ۱۳ سالگی در اولین دوره برنامه‌نویسی react native دانشگاه تهران ثبت‌نام کردم و مدرک آن را گرفتم. قبل از آن هم کار در حوزه مشاوره را در آموزشگاه متخصصان آینده شروع کرده بودم. چون نمی‌خواستم محدود شوم، حوزه کاری‌ام را گسترش دادم و در ۱۴ سالگی توانستم مدیر پروژه بشوم.»

مدیر فنی شرکت ره‌وب از برگزاری مسابقه استعدادیابی برای برنامه‌نویسان زیر ۱۸ سال در این شرکت فعال در زمینه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ خبر داد و گفت که ۵۰ نفر را در مسیر طراحی سایت آموزش داده و در حال حاضر ۳ نفر از دانش‌پذیران این دوره همکار او شده‌اند. حمیده جعفری در ادامه این نشست خبری، به ارائه سوابق فعالیت‌هایش در زمینه‌های طراحی سایت و کمپین‌های تبلیغاتی پرداخت.

 

او توضیح می‌دهد که تاکنون توانسته بیش از ۲۰۰ وب‌سایت ایرانی و ۵۰ سایت بین‌المللی را با کدنویسی اختصاصی طراحی کند. از سایت‌هایی که حمیده جعفری و تیم فنی ره‌وب طراحی کرده‌اند می‌توان به روان رشد، شایان بهجتی، نرم‌افزار گستر آپادانا، همگامان، علی ویترین، پویا احراز و دکتر فلز اشاره کرد. او همچنین طراحی سایت یک استارتاپ خارجی در حوزه لوازم‌‌ آرایشی با نام « برند ریویوز» را برعهده داشته است.

 

جعفری حمیده جعفری در پاسخ به این سوال که آیا از ترک‌ تحصیل پشیمان شده یا نه،‌ گفت: «مسیر زندگی هر کسی متفاوت است و من دیگران را به ترک تحصیل تشویق نمی‌کنم اما درباره خودم ترجیح می‌دهم که در حوزه کاری‌ام متخصص شوم و توسعه فردی را تجربه کنم. برای همین هم هست که با وجود مشکلات و چالش‌هایی که درس نخواندن برایم به وجود آورده و بی‌اعتمادی مشتریان را دیده‌ام، از درس نخواندن پشیمان نیستم و سعی کرده‌ام با انجام یک کار باکیفیت،‌ اعتماد مشتریان را جلب کنم و کیفیت کارم را بالاتر ببرم.»

در انتهای نشست، تیم همکاران وی با تمجید از هوش و عملکرد حمیده جعفری، وی را یکی از بهترین نوجوانان این کشور دانستند که به بهترین شیوه ممکن به فعالیت در حوزه آی‌تی مشغول است.

 

در ذیل تجربیات صاحبان کسب و کارهایی که حمیده به عنوان مدیر پروژه آنها بوده آمده است:

 

دکتر مریم جوکار (دکترای فیزیک از دانشگاه تهران و مدیر موسسه همگامان): مجموعه ما یک مجموعه با بیش از ۲۵ شعبه در سراسر ایران و ۵ شعبه در جهان است.

 

ویژگی‌هایی که در حمیده وجود داشت در افراد بزرگسال نبود. وی روحیه مقاومی داشت. بحث علاقه به توسعه و خودشکوفایی. حمیده در اصل ترک تحصیل نکرده و با کار در پروژه‌های مختلف خودش را ارتقا می‌دهد و این علاقه به حل مسئله و مقاومتش یعنی همان تحصیل.

 

خیلی وقت‌ها ما نیاز سازمان‌مان را نمی توانستیم به شرکت‌ها و گروه‌های دیگه انتقال بدیم اما حمیده متوجه نیازهای ما می شد و تمام نیازهای ما را در سایت و پورتال هایمان پیاده سازی می کرد. چون از دیدگاه حمیده هیچ چیزی بن بست نداره، باعث شده ما هم در ایده پردازی و پیاده سازی بن بستی نداشته باشیم. در اصل حمیده برای ما مثل چراغ جادو بوده است.

 

حمیده برای تمام شعب ما سامانه ای پیاده سازی کرده است که تمام مشکلات ما در فیلترینگ و تحریم پوشش داده است و با نوشتن پیام رسان‌های حرفه‌ای ارتباط بین شعب، دانش آموزان، معلمان و شعب خارج از کشور ارتباط کاری ما را ساده و آسان کرده است.

 

حمیده در حال حاضر با تربیت و آموزش نیروی جوان به موسسه ما کمک می‌کند در حوزه سایت و وبینارهای آنلاین خودکفا شویم.

 

با حمایت حمیده ما رو به توسعه و پیشرفت در تمام شعب داخل و خارج از کشور هستیم.

 

علی دادرس (مدیر فروشگاه عینک ستیا): حدود سه سال پیش تصمیم گرفتیم فروشگاه پیشرفته عینک در ایران راه اندازی کنیم. بعد از کلی تحقیق برای ۱۳ شرکت داکیومنت ارسال کردیم و درخواست اجرای پروژه داشتیم. در نهایت تنها کسی که توانست درخواست ها و نیازهای ما را پیاده سازی کند و ایده‌های جدیدی به ما ارائه دهد حمیده جعفری بود.

 

بر خلاف تصور ما در زمانبندی این پروژه، حمیده سر زمان و دقیقا با انتظارات ما سایت رو تحویل داد و مدیریت پروژه درستی را روی این پروژه پیاده کرد.

 

در طول پروژه آموزش‌هایی به ما داد که اضافه بر چیزی بود که جزء تعهداتش بود.

 

علی هاشمی نسب (مدیر استارتاپ و سایت علی ویترین): چندین سال به دنبال طراحی استارتاپی بودیم که بتواند نیازهای جامعه کفش را پوشش دهد. علی ویترین اولین تجربه استارتاپی حمیده جعفری بود که در سال ۹۶ استارت خورد. اوایل به دلیل سن کم حمیده استرس داشتیم و مطمئن نبودیم این پروژه خوب پیش بره اما به مرور با شناخت حمیده خیالمون از پشتیبانی این استارتاپ راحت شد و در کل این مسیر با قدرت و سرعت پیش رفتیم.

 

علی بابایی (طراح محصول استارتاپ بر و رو): ما فکر می کنیم چون دهه ۶۰ هستیم و با توجه به اتفاق‌های زمان ما، این اتفاق برای حمیده خیلی زودهنگام هست اما امروز میبینیم که اینطور نیست و حمیده به عنوان نمادی از رویکرد تازه اینجا نشسته.

 

درباره همکاری با حمیده باید بگم یکی از مشکلات ما همکاری تیم فنی هست. ما الان دلمون قرصه که میتوانیم واگرا فکر کنیم و کمترین تجربه ای داشتم که کسی این اطمینان رو از سمت فنی به من بده.

 

پرسونالیتی و شخصیت حمیده هست که تمرکز حمیده در جلسات کاری بالاست و پرش ذهنی کمی داره و در لحظه ایده پردازی می‌کنه. حمیده فقط بک اند کار نیست و تصویر ذهنی ۳۶۰ داره و خیلی تجربه‌ها و تخصص‌های دیگه ای داره.

 

زبان‌های برنامه نویسی که حمیده میدونه خیلی زیاد هست و خیلی بیشتر از زمانی که من خودم شرکت داشتم و وب کار می کردم. و این خیلی ارزشمنده که سبد ابزارهای حمیده گسترده است. از نگاه ما دهه ۶۰ تشویق هست اما برای نسل زد بچه ها خودشون مسیر خودشون رو پیدا می کنند. خود من درس می گیرم و فکر می‌کنم شاید بتونم مثل حمیده چنین نگاه جسورانه ای داشته باشم.

 

حامد ابوالحبیب (مدیر آموزشگاه متخصص آینده): یادم میاد حمیده ۹۳ با کوله پشتی از مدرسه میومد و انقدر مبتدی و کوچیک بود که باورم نمیشد یک روزی به این جایگاه برسه. حمیده روح بزرگی داره در جسم کوچک. وقتی با حمیده صحبت می کنی انگار با یه شخص ۳۰ ساله ای صحبت میکنی که کوهی از تجربه است. حمیده بهترین در سن خود است و توانسته طی چند سال اخیر دانشجویان ما را در بحث آموزش همراهی کند.

 

سجاد تقی زاده (همکار فعلی و کارآموز قدیم حمیده): همیشه با وجود همه چالش‌ها و استرس هایی که در برنامه نویسی داشتیم حمیده به عنوان یک مدیر پروژه حامی و همراهمون بود و همیشه چند قدم از ما جلوتر بود تا بتونه مشکلات ما رو حل کنه.

 

آرش وفادوست (برنامه نویس ارشد نود جی اس): من نزدیک دو سال افتخار شاگردی حمیده رو دارم. حمیده ۱۷ سال از من کوچیکتره اما از نظر دانش ۱۷ سال از من بزرگتره و هر روز انگار من کوچیکتر میشم و حمیده بزرگتر. چرا که سرعت رشد و پیشرفتش خیلی بیشتر از منه. حمیده نمونه اینه که بزرگی به سن نیست به اخلاق و دانشه. از صفر همراهم بوده و من را به جایی رسونده که بتونم روی پای خودم بایستم. کسی در سن من ممکنه این فرصت رو بهم نده اما حمیده این فرصت را به من داد.

جزئیات خبر
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی