دوچرخه‌های برقی به زودی در پایتخت

دوچرخه‌های برقی به زودی در پایتخت
دوچرخه‌های برقی به زودی در پایتخت

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از تابناک: رسول کشت‌پور، شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران گفت: با توجه به موقعیت محل و شیبی که وجود دارد قرار است دوچرخه‌ها به صورت برقی و دنده‌ای باشد، مدت‌هاست پیگیر هستیم و به زودی این امر رخ می‌دهد.

شهردار منطقه ۲ تصریح کرد: به دلیل شیب بالا این دوچرخه‌ها در منطقه کاربرد خوبی دارد، با چندین شرکت مذاکره کردیم و قرار است به زودی دوچرخه‌های برقی وارد منطقه شود.

دیگران چه می خوانند:

وی با بیان اینکه دوچرخه‌های بی‌دود، چون قطعه اضافی نداشتند قابل سرقت نبود، گفت:، اما این دوچرخه‌ها برقی هستند و نگهداشت آن‌ها کار سختی است و باید برای امنیت آن فکری کرد.

به گفته شهردار منطقه ۲، باید دوچرخه‌های برقی در پارکینگ‌ها تحویل شود و همچنین، چون این دوچرخه‌ها نیازمند شارژ هستند شرایط خاصی دارند و باید با سرمایه‌گذار در این زمینه هماهنگی کرد.

کشت‌پور با بیان اینکه سازوکار دوچرخه‌های برقی قدری با دوچرخه‌های بی‌دود متفاوت است گفت: هزینه‌های دوچرخه‌های برقی هم بالاتر است.

 

دوچرخه‌های برقی به زودی در پایتخت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟