سن کولبری به ۱۳ سال رسید

سن کولبری به ۱۳ سال رسید
سن کولبری به ۱۳ سال رسید

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از برترین ها: روزنامه ایران در گزارشی در ارتباط با کولبران در کردستان به گفت‌و‌گو با تعدادی از آن‌ها پرداخته که کمتر از ۱۸ سال سن دارند (چیزی حدود 13 سال) و هم‌زمان با تحصیل به حمل بار در مسیرهای خطرناک کوهستانی و پرتگاه‌ها برای کسب درآمد و تامین مخارج خانواده می‌پردازند.

 

دیگران چه می خوانند:

 

در این گزارش در گفتگو با یک کولبر نوجوان به نام «آریان» آمده است: 

کلاس چندمی؟

سوم راهنمایی.

الان مدرسه نداشتی؟

پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها و روزهای تعطیل می‌آیم برای کار، برای خرج تحصیل.

در بخش دیگری از این گفتگو می‌خوانید:

 آریان می‌گوید پنجشنبه امتحان داشته و امتحانش را داده و آمده. شاگرد زرنگی است و درس خواندن را دوست دارد و نمی‌خواهد هیچ‌جوره درسش را رها کند.

* می‌گوید بچه‌های دیگری هم هستند که برای خرج مدرسه‌شان کولبری می‌کنند و اگر کار نکنند، درس هم نمی‌توانند بخوانند.

* در واقع هم کمک خرج خانواده‌شان هستند هم خرج تحصیل خودشان را درمی‌آورند.

فؤاد حسنی ساوان، فعال مدنی در کردستان در این باره می‌گوید:

* ما به خانه‌های زیادی که افراد آن درگیر کولبری هستند، سر زدیم و موارد زیادی را دیدیم.

* متأسفانه تعداد کودکانی که به کولبری روی می‌آورند، زیاد است و معمولاً از همان سن 13 سالگی شروع به کار می‌کنند.

* کولبری کار در‌ شأن انسان نیست و اعتقاد داریم که کار انسان نیست چه برسد به اینکه کودکان با جثه ضعیف‌تر این کار را بکنند.

 

 

سن کولبری به ۱۳ سال رسید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟