دختر جوان خانه فساد در تهران را لو داد

دختر جوان خانه فساد در تهران را لو داد
دختر جوان خانه فساد در تهران را لو داد

الناز زن جوان تهرانی گفت:وقتی که سهم خانه پدرش را از خواهر و برادرهایش خرید و به امیر برادر معتادش که دارای سابقه کیفری است اعتماد کرد و به او جا داد  فکرش را هم نمی کرد که برادر جوان در آنجا مکانی برای فساد اخلاقی و پاتوقی برای دزدان خلافکاران ایجاد کند.

 

دیگران چه می خوانند:

لو رفتن برادر معتاد

الناز عنوان کرد طبق عادت  هر هفته به سمت خانه پدری‌اش رفته بود و هنگامی که برگشت و در راباز کرد صحنه عجیبی دید الناز در خانه امیر و دوستانش را به حالت نامناسب همراه با یک گونه ضبط دزدی مشاهده کرد و متوجه شد که آبرو و اعتبار خانوادگی شان در حال نابودی است دختر جوان متوجه شد که برادرش معتاد و دزد است و برای همسایگان مزاحمتهای نیز ایجاد می کند.

 الناز بعد از اینکه به پلیس مراجعه کرد عنوان کرد که الان از اعتمادی که به برادرم کردم بسیار پشیمان هستند و به دنبال راه چاره ای برای برگرداندن زمان به عقب

دختر جوان خانه فساد در تهران را لو داد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟