شمانیوز
شما نیوز

کشف یک هزار و 600 دستگاه ماینر در شیراز

کشف یک هزار و 600 دستگاه ماینر در شیراز

فرمانده انتظامی استان فارس از کشف یک هزار و 600 دستگاه قاچاق استخراج ارز دیجیتال به ارزش 190 میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد.

به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، سردار رهام‌بخش حبیبی در این خصوص اظهار داشت: در پی گزارش واصله مبنی بر استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در یک انبار در یکی از مناطق شهرستان شیراز، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از حصول اطمینان از موضوع با هماهنگی مرجع قضایی و با حضور نماینده اداره برق به محل اعزام و در بازرسی از آن انبار (6 عدد کانکس)، ۷۰۰ دستگاه ماینر آماده به کار و ۹۰۰ دستگاه ماینر قاچاق که در کارتن بود را کشف کردند.

او با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف شده را 190 میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک نفر پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

وی بیان کرد: پلیس با هرگونه اخلال در روند اقتصادی طبق قانون برخورد جدی می‌کند و از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مواجه شدن با موارد مشابه، از طریق تماس با ۱۱۰ موضوع را گزارش کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین