
خارج کردن توده ۱۱ کیلویی از شکم یک بیمار در آباده

سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) آباده گفت: تودهای بزرگ به وزن ۱۱ کیلوگرم از شکم یک زن ۵۵ ساله در این شهرستان خارج شد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، محمدرضا نیکو در این باره اظهار داشت: یک خانم ۵۵ ساله که به دلیل درد شدید شکم به بیمارستان مراجعه کرده بود، پس از انجام معاینات پاراکلینیکی شامل سونوگرافی و سیتی اسکن، با تودهای بزرگ به وزن تقریبی ۱۱ کیلوگرم در ناحیه شکم تشخیص داده شد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط بیمار و ضرورت مداخله جراحی، بلافاصله تیمی متشکل از جراح و کادر درمانی بیمارستان به سرپرستی دکتر بهزاد حداد، عمل جراحی برداشت توده را آغاز کردند.
وی گفت: این عمل جراحی که حدود سه ساعت زمان برد، با موفقیت کامل به پایان رسید و توده با موفقیت از بدن بیمار خارج شد.
او افزود: بیمار پس از عمل تحت مراقبتهای ویژه قرار گرفت و در حال حاضر با حال عمومی مساعد و روند بهبودی مطلوب، از بیمارستان مرخص شد.
وی بیان کرد: این موفقیت نشان دهنده تخصص و تعهد کادر درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) در ارائه خدمات درمانی با کیفیت بالا، به ویژه در موارد پیچیده جراحی است.