ما از شخصیت حقوقی زیسکو در برابر مغرضان دفاع می کنیم

ما از شخصیت حقوقی زیسکو در برابر مغرضان دفاع می کنیم
ما از شخصیت حقوقی زیسکو در برابر مغرضان دفاع می کنیم

به گزارش شمانیوز، صبح دهم آذرماه، در دیدار مدیرعامل فولاد زرند ایرانیان با دادستان شهرستان زرند، دکتر سهراب‌نژاد، گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در قالب مسئولیت اجتماعی را بیان کرد و گفت: زیسکو تلاش کرده تا با هماهنگی مسئولان شهرستان، در بخش‌های مختلف، یاری‌رسان همشهریان خود باشد.

دادستان زرند هم در این دیدار گفت: حضور زیسکو نعمتی برای شهرستان است و من بارها تأکید کرده‌ام که باید قدردان این حرکت اقتصادی باشیم.

دیگران چه می خوانند:

حجت‌الاسلام اسماعیل بلوچ زاده، افزود: دادستانی با افراد مغرضی که امنیت فعالان اقتصادی را تهدید کنند، قاطعانه برخورد می‌کند زیرا نادیده گرفتن تأثیر مثبت زیسکو در منطقه هم از نظر شرعی، هم از نظر قانونی و هم با نگاه انسانی، نادرست است.

دادستان زرند در این دیدار بر اطلاع‌رسانی بیش‌تر در زمینه خدماتی که زیسکو در سطح شهرستان انجام داده است، تأکید کرد و گفت: آگاه‌سازی مردم در این زمینه باعث می‌شود که قضاوت‌های ناعادلانه در زمینه حضور زیسکو، از بین برود

 

روابط عمومی زیسکو

 

ما از شخصیت حقوقی زیسکو در برابر مغرضان دفاع می کنیم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟