به گزارش شمانیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی، دکتر جلال عادلی مسئول گروه جهادی منتظران ظهور گفت: با این اقدام و در ادامه اردوهای جهادی پزشکی سلامت علوی، علاوه بر معاینه دهان و دندان و تصویربرداری تشخیص بیماری، خدمات جراحی دندان و لثه، ترمیم دندان و درمان ریشه نیز صورت گرفت.
وی با تاکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه در حوزه سلامت دهان و دندان تصریح کرد: در طرح سلامت علوی برای پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان کودکان علاوه بر آموزشهای اولیه اقلام بهداشت دهان و دندان نیز اهدا شد.
به گفته مسئول گروه جهادی منتظران ظهر در این طرح همچنین برای بیش از 140 مراجع کننده، خدماتی همچون ساخت دندان، پروتز و اقلام درمانی ارائه شد.
خاطر نشان می شود: با اجرای اردوهای جهادی طرح سلامت بنیاد علوی در سال جاری تاکنون به بیش از 15 هزار نفر از ساکنان مناطق محروم خدمات رایگان ارائه شده است.
0 دیدگاه