به گزارش شمانیوز به نقل از روابط عمومی ایران کیش گروه تدوین گران جوان سرای محله شهرک اکباتان در سال 96 و با حمایت از نویسندگان به چاپ چندین کتاب در حوزه شهدا و دفاع مقدس پرداخت که به واسطه استقبال جوانان از این طرح، در سال 97 علاوه بر موضوع شهدا و دفاع مقدس، مجموعه کتاب هایی در موضوعات مختلف گردشگری، رمان، شعر، نمایشنامه، مسائل شهری و فرهنگی نیز به چاپ رسید.
.jpg)
بنابه اظهارنظر سعید رهنما رئیس شورای محله شهرک اکباتان و دبیرکل این همایش قرار است در سال 98 نیز به مناسبت 41 امین سالگرد انقلاب اسلامی، 41 عنوان کتاب جدید از سوی این گروه منتشر شود.
گفتنی است نویسندگان این کتب اکثرا جوانان دهه 70 وحتی 80 هستند. از همین رو طی مراسمی از این نویسندگان قدردانی شد و ایران کیش نیز در چارچوب عمل به مسئولیت های فرهنگی و اجتماعی خود در برگزاری و اجرای این مراسم به عنوان حامی حضور داشت.
.jpg)
.jpg)

.gif)
.gif)





0 دیدگاه