نثاری:
افزایش سرمایه بانک مسکن، حجم تسهیلات ساخت و سازها را تقویت میکند
رئیس کمیته مسکن و معماری مجلس با ارزیابی مثبت از عملکرد بانک مسکن، گفت: موافقیم که افزایش سرمایه این بانک صورت گیرد تا بانک مسکن مثل گذشته در پرداخت تسهیلات جوابگوی نیازهای مردم باشد.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن هیبنا به نقل از خبرگزاری فارس، علیرضا نثاری نماینده نهاوند در مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر افزایش سرمایه بانک مسکن در توسعه بخش مسکن کشور گفت: بانک مسکن متولی پرداخت تسهیلات در حوزه ساخت مسکن است که در حال حاضر با مشکلاتی روبرو است و انجام ماموریتهای آن با سختی روبرو شده است.
رئیس کمیته مسکن و معماری کمیسیون عمران مجلس گفت: چون بقیه بانک ها طبق برنامه توسعه کشور و قانون جهش تولید مسکن، کمک کننده نبوده و عمده بار روی دوش بانک مسکن بود و همین موضوع کار را برای مسئولین بانک مسکن سخت کرده است.
نثاری تاکید کرد: افزایش سرمایه بانک مسکن در توسعه بخش مسکن می تواند کمک کننده باشد ولی این موضوع باید به دقت مدیریت شود.
رئیس کمیته مسکن و معماری کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما موافقیم که این افزایش سرمایه صورت گیرد تا بانک مسکن مثل گذشته در پرداخت تسهیلات جوابگوی نیازهای مردم باشد.
نثاری گفت: علت اینکه بانک مسکن در شرایط فعلی قرار گرفته باید بررسی شود تا مجددا این شرایط تکرار نشود.
وی تصریح کرد: چون بانک مسکن متولی ساخت مسکن در کشور است، افزایش سرمایه آن باید انجام شود.
رئیس کمیته مسکن و معماری مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بنگاه داری بانک ها، گفت: اصل مشکل بانک ها، بنگاه داری است و این باعث شده تا کار سخت شود.
نثاری در خصوص چشم انداز اجرای افزایش سرمایه بانک مسکن گفت: بانک مسکن قرار نیست سودآور شود. هیچ بانکی قرار نیست سودآور شود. بانک ها اگر در بخش پرداخت تسهیلات درست عمل می کردند و بنگاه داری نمی کردند، الان وضعیت کشور اینگونه نبود.
وی با بیان اینکه بانک ها به بنگاههایی تبدیل شده اند که عملا به نوعی اقتصاد را فلج کردند و خودشان سرمایه گذار شدند، افزود: بانک ها بجای اینکه پول را به بخش تولید و سرمایه گذاران بدهند، خودشان دارند این کار را انجام می دهند و این بزرگترین مشکلاتی است که آن را شاهد هستیم و مسیر توسعه اقتصادی کشور را سینوسی کرده است.
رئیس کمیته مسکن و معماری مجلس شورای اسلامی عملکرد بانک مسکن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این افزایش سرمایه باید صورت گیرد و در بخش تسهیلات و پرداخت تسهیلات مسکن سرمایه گذاری شود نه در بخش بنگاه داری.