شمانیوز
شما نیوز

مدیرعامل فولاد مبارکه خبر داد:

جدایی مصرف آب صنعت از زاینده‌رود تا تیرماه

 جدایی مصرف آب صنعت از زاینده‌رود تا تیرماه

سعید زرندی، مدیرعامل فولاد مبارکه، در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو از تحویل ۱۲۰ مگاوات برق به شبکه در هفته آینده خبر داد. وی با اشاره به مراسم افتتاح این پروژه با حضور وزیر محترم صنعت، اعلام کرد: «بخش دوم این پروژه که به ۲۵۰ مگاوات می‌رسد، تا نیمه تابستان به مدار وارد خواهد شد.»

به گزارش شمانیوز،  زرندی همچنین از پیشرفت‌های نیروگاه خورشیدی این شرکت خبر داد و افزود: «شرکت پیمانکار ما، شرکت مپنا، تأمین مالی مناسبی انجام داده و امیدواریم که امکانات به موقع در اختیار ما قرار گیرد.»

 

مدیرعامل فولاد مبارکه از عرضه ۳۵۰ مگاوات جدید به شبکه در حوزه نیروگاه سیکل ترکیبی خبر داد و اظهار امیدواری کرد که بخش بخار این نیروگاه تا آذرماه وارد مدار شود.

 

وی در ادامه به اقدامات انجام شده در زمینه انتقال آب دریا به صنعت اشاره کرد و گفت: «این پروژه به جدایی مصرف آب صنعت از رودخانه زاینده‌رود کمک خواهد کرد و تا تیرماه به پایان خواهد رسید. این اقدام به ما این امکان را می‌دهد که برداشت از رودخانه را به صفر برسانیم.»

 

زرندی تصریح کرد: «فولاد مبارکه یکی از شرکت‌های تراز جهانی در مصرف آب است و با تولید هر کیلوگرم فولاد، حدود ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی آب مصرف می‌کند. ما در حال حاضر قراردادهای تامین آب با پنج شهر دیگر نیز داریم و در راستای همکاری با شرکت ملی نفت، اقدامات لازم را در قانون برنامه هفتم پیگیری می‌کنیم.»

 

در نهایت، زرندی تاکید کرد که فولاد مبارکه به عنوان یک شرکت بزرگ، در حوزه تأمین انرژی و آب به سرمایه‌گذاری ادامه خواهد داد و امیدوار است که تمامی مراحل نهایی این پروژه‌ها به زودی به نتیجه برسد.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین