شمانیوز
شما نیوز

استقبال بی نظیر شیرازی ها از رویداد پویش ملی مواجهه با اخبار جعلی

استقبال بی نظیر شیرازی ها از رویداد پویش ملی مواجهه با اخبار جعلی

رویداد پویش ملی مواجهه با اخبار جعلی در عصر پسا حقیقت در شهر شیراز برگزار شد.

به گزارش شمانیوز وبه نقل از سراج24؛ در ادامه سلسله رویدادهای مواجهه با اخبار جعلی در عصر پسا حقیقت، شیراز میزبان رویداد سواد رسانه و بایسته های فضای مجازی با حضور اهالی رسانه، سرشبکه های فضای مجازی، مربیان، مشاوران و معاونین پرورشی آموزش و پرورش، والدین دغدغه مند و کارمندان شهرداری شیراز بود.

مریم اسدی مسئول بانوان سازمان فضای مجازی سراج استان فارس گفت: این رویداد با حضور محمد لسانی، مدرس کشوری سواد رسانه، علی رغم هوای بارانی، با استقبال خوب شیرازی ها برگزار شد و طی چهار نشست تخصصی نزدیک به دوهزار نفر در این برنامه شرکت کرده و خواستار ادامه این رویدادها شدند.

اسدی ادامه داد: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت جهاد تبیین، نشست اول در راستای ارتقاء سواد رسانه، شناخت چالش های رسانه های اجتماعی و توانمندسازی اولیا و مربیان مدارس با همکاری آموزش و پرورش استان برای این گروه تاثیرگذار برگزار شد.

پدافند غیر عامل و پایش فضای مجازی در خصوص اطلاعات و اخبار صحیح و دارای مرجع خبری و علمی مستند در عصر پساحقیقت، موضوع نشست بعدی ویژه کارکنان شهرداری بود.

به گفته مجریان برگزاری رویداد زیست دیجیتال و سلامت روانی خانواده و بایسته های حضور خانواده ها در فضای مجازی مسأله ای است که چالش های بسیاری را ایجاد کرده است و آگاه سازی نسل جوان نسبت به این چالش ها مسئولیتی است که بر عهده نهادهای فرهنگی کشور می باشد و لازم است آموزش های ضروری این حوزه در اختیار شهروندان و تاثیرگذاران حوزه فرهنگ قرار گیرد، لذا دو نشست ویژه فعالان رسانه فارس و عموم شهروندان نیز برگزار شد که هر دو مورد استقبال عمومی قرار گرفت.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین