چرا گاز تنها کارخانه حجاب همیشه قطع است!!

چرا گاز تنها کارخانه حجاب همیشه قطع است!!
چرا گاز تنها کارخانه حجاب همیشه قطع است!!

به گزارش عصر امروز به نقل از شهدای ایران کارخانه حجاب شهرکرد که بزرگترین و تنها کارخانه تولید چادر و البسه حجاب در ایران است این روزها با قطعی شدید گاز و برق  مواجه است و عملا امکان تولید در این کارخانه نیست.

حجاب شهرکرد تنها کارخانه تماما ایرانی است که در محدوده شهرستان شهرکرد واقع شده و ۶۰ درصد نیاز کل کشور را در محصول چادر مشکی تأمین می کند. این کارخانه از سال ۱۴۰۱ با افزایش ۱۰ برابری تولید خود توانسته بود چادر و روسری ایرانی را به قیمت بسیار پایین تر از نمونه های خارجی در کشور عرضه کند که مدتی است به دلیل قطع متمادی گاز و برق، از میزان تولید آن بسیار کاسته شده است.

دیگران چه می خوانند:

این درحالی است دشمنان نظام همگی به دنبال از بین بردن حجاب و عفت در کشور هستند و رهبری بارها به فعالیت در افزایش و کمک دولت به پوشش ایرانی اسلامی تاکید کردند.

سوال اینجاست که چه کسانی مخالف تولید چادر در کشور هستند و سود تعطیلی کارخانه حجاب در جیب چه کسی می رود؟!

 

چرا گاز تنها کارخانه حجاب همیشه قطع است!!

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟