فریبا کوثری مهمان امشب برنامه «جُنگ نوروز در راه است»

فریبا کوثری مهمان امشب برنامه «جُنگ نوروز در راه است»
فریبا کوثری مهمان امشب برنامه «جُنگ نوروز در راه است»

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران : در قسمت سوم جُنگ «نوروز در راه است» از معلمان شهر تهران تقدیر خواهد شد.

فریبا کوثری، بازیگر و گروه موسیقی رستاک نیز مهمانان هنرمندِ قسمت سوم (امشب) خواهند بود.

دیگران چه می خوانند:

در دومین قسمت از برنامه «نوروز در راه است» از شهروندان خدوم تهرانی در«سازمان تاکسیرانی شهر تهران» قدردانی شد و با رای مردمی یک نفر از سه راننده تاکسی منتخب شهر، به عنوان شهروند خدوم نمونه معرفی شد، برزو ارجمند بازیگر و شاهین بنان خواننده هم در کنار شهروندان خدوم، از مهمانان این برنامه بودند.

«نوروز در راه است» ویژه برنامه‌ای نوروزی است که به بهانه استقبال از نوروز و بهار از شهروندانی که در سال ۹۸ خدمات ویژه شهری داشته اند، تقدیر می‌شود.

این برنامه هر شب تا بیست وششم اسفند، ساعت بیست و چهل و پنج دقیقه، از شبکه پنج سیما به طور زنده پخش می شود و اجرای آن را مسعود روشن پژوه به عهده دارد. این برنامه کاری از گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما است.

فریبا کوثری مهمان امشب برنامه «جُنگ نوروز در راه است»

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟