پرتاب ماهواره ظفر به تعویق افتاد

پرتاب ماهواره ظفر به تعویق افتاد
پرتاب ماهواره ظفر به تعویق افتاد

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از مهر : ماهواره سنجشی ظفر ساخته دانشگاه علم و صنعت قرار است به زودی به ارتفاع ۵۳۰ کیلومتری سطح زمین پرتاب شود.

پیش از این مسئولان وزارت ارتباطات و سازمان فضایی ایران زمان پرتاب ماهواره را پایان هفته گذشته اعلام کردند. پس از آن نیز اعلام شد که این ماهواره امروز ۱۹ بهمن ماه از پایگاه امام خمینی (ره) سمنان به فضا ارسال می‌شود. هم اکنون این زمان نیز به تأخیر افتاده است.

دیگران چه می خوانند:

هنوز سازمان فضایی ایران زمان جدید پرتاب ماهواره را اعلام نکرده است اما مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران شب گذشته در توئیتی نوشت: «بیش از صد خبرنگار از سایت امام خمینی (ره) سمنان به صورت حضوری و نیز جمع زیادی از دانش آموزان المپیادی از سایت مرکز فضایی ماهدشت به صورت زنده، نظاره گر پرتاب ماهواره ظفر خواهند بود».

 

پرتاب ماهواره ظفر به تعویق افتاد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟