باقیمانده حجم اینترنت مشترکان مخابرات به ماه بعد منتقل می‌شود

باقیمانده حجم اینترنت مشترکان مخابرات به ماه بعد منتقل می‌شود
باقیمانده حجم اینترنت مشترکان مخابرات به ماه بعد منتقل می‌شود

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از مهر : سیدمجید صدری افزود: با انجام این تصمیم، ضمن افزایش رضایتمندی مشترکان از افزایش ارتباط با سامانه‌های تماس غیرحضوری شرکت مخابرات ایران جلوگیری شده و مراجعه حضوری مشترکان نیز به مراکز مخابراتی کاهش می‌یابد.

وی افزود: تمام تلاش مجموعه شرکت مخابرات ایران در بخش‌های دیتا و تلفن ثابت برای مشترکان خانگی و تجاری ، تحقق حداکثر رضایتمندی است و به همین منظور در کوچک‌ترین مسائلی که با موضوع رعایت حق الناس مشترکان و ارائه خدمات کامل مرتبط است، اهتمام ویژه توسط کارشناسان و متخصصان شرکت مخابرات ایران لحاظ می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

صدری تاکید کرد: درگاه های ارتباط با مشترکان شرکت مخابرات ایران فرصت مناسبی برای ثبت مشکلات و نظرات مشتریان است که انتظار داریم توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: افزوده شدن ترافیک از روز ۲۵ هر ماه به ترافیک قابل استفاده ماه بعد، علاوه بر مدیریت بهتر حجم و ترافیک مشترکان، در کاهش تماس مشترکان و نهادینه شدن خدمات غیرحضوری در مجموعه مخابرات، تاثیر قابل ملاحظه‌ای ایجاد می‌کند.

باقیمانده حجم اینترنت مشترکان مخابرات به ماه بعد منتقل می‌شود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟