آموزش های نسخه نویسی الکترونیک مستمر باشد

آموزش های نسخه نویسی الکترونیک مستمر باشد
آموزش های نسخه نویسی الکترونیک مستمر باشد

به گزارش شمانیوز به نقل از آی‌هینا، رئیس انجمن داروسازان ایران در دیدار با مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران ضمن تاکید بر  ضرورت استمرار آموزش ها در نسخه نویسی  الکترونیک، در خصوص دغدغه  و مسائل داروسازان با وی  گفتگو کرد.

دکتر محمد باقی ضیاء رئیس انجمن داروسازان ایران در این جلسه با تاکید بر اینکه هدف ما تعامل و همکاری با سازمان بیمه سلامت است، بیان کرد: برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک ایجاد زیرساخت از اهمیت زیادی برخوردار است تا تمام فرآیندها به درستی اجرایی شود. این موضوع نیازمند این است که این اقدامات ابتدا در یک بخش اجرایی و پس از موفقیت و برطرف کردن مشکلات در سایر بخش‌ها گسترش یابد.

دیگران چه می خوانند:

وی ادامه داد: لازم است که آموزش ها در خصوص نسخه نویسی به صورت مستمر باشد. ما سیستم های قبلی را تا زمانی که این فرآیند به طور کامل قابلیت اجرا در سطح کشور را داشته باشد نباید کنار بگذاریم و به مرور به پیشرفت در این زمینه دست یابیم.

 

آموزش های نسخه نویسی الکترونیک مستمر باشد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟