شمانیوز

رپرتاژ آگهی:

سدیم لوریل سولفات (SLS) ، ماده تمیز کننده و سورفاکتانت ، یکی از ترکیبات بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و تمیز کردن است. SLS می تواند از منابع طبیعی مانند روغن نارگیل و هسته خرما گرفته شود و همچنین می تواند در محیط آزمایشگاهی تولید شود.

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات (SLS) ، ماده تمیز کننده و سورفاکتانت ، یکی از ترکیبات بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و تمیز کردن است. SLS می تواند از منابع طبیعی مانند روغن نارگیل و هسته خرما گرفته شود و همچنین می تواند در محیط آزمایشگاهی تولید شود.

موارد استفاده و مزایا

از دهه 1930 یکی از مواد تشکیل دهنده شامپوها است. این ماده به عنوان یک سورفکتانت عمل می کند ، روغن و آلودگی مو را به دام می اندازد بنابراین می تواند با آب شستشو دهد. SLS که یک ماده کف کننده م effectiveثر است ، می تواند به ایجاد کف کف غنی در محصولات مانند شستشوی بدن و دست ، مواد شوینده صورت و حباب کمک کند. به همین ترتیب ، SLS به ایجاد عمل کف در خمیر دندان کمک می کند و همچنین به حذف ذرات غذا از دندان کمک می کند.

 

11

 

خرید سدیم لوریل سولفات

محصولات پاک کننده

SLS یک سورفکتانت موثر است که در محصولات تمیز کننده خانگی برای کمک به از بین بردن لکه ها و باقی مانده های روغنی مانند لکه های مواد غذایی موجود در فرش ها استفاده می شود. SLS به دلیل توانایی در شکستن روغن و چربی ، در بسیاری از محصولات تمیز کننده صنعتی مانند مواد چربی گیر موتور و شوینده های قدرت صنعتی نیز ماده موثری است.

افزودنی غذایی

به عنوان افزودنی غذایی ، از SLS به عنوان امولسیون کننده یا غلیظ کننده استفاده می شود. به عنوان مثال ، SLS کمک می کند تا گل ختمی و محصولات تخم مرغ خشک ، سبک و کرک باشد. SLS همچنین به ترکیب اسیدها با مایعات کمک می کند ، به عنوان مثال در آب میوه ها و مشت ها.

SLS به خاصیت کف کننده و کف محصولات مانند شامپو کمک می کند. استفاده از SLS در استفاده معمول از این نوع محصولات مراقبت شخصی ایمن است. EPA همچنین SLS را به عنوان یک ماده ایمن در این نوع محصولات با استفاده عادی ذکر کرده است.

تگزاپن

با نام علمی سدیم لوریل اتر سولفات ، و فرمول مولکولی NaC12H25SO4 ، یک خمیر زرد سفید یا ضخیم نیمه شفاف با بوی ملایم است. تگزاپن به راحتی و به هر نسبت در آب حل می شود و در مقایسه با آب سخت پایداری بالایی دارد. سولفات سدیم لوریل اتر با نام تجاری تگزاپن شناخته می شود که یک سورفکتانت آنیونی است و یکی از رایج ترین ترکیبات شیمیایی است.

تگزاپن به دو صورت N70 و پوسته صدف موجود است. صدف های تگزاپن خلوص کمتری نسبت به N70 دارند و در تولید مواد شوینده صدفی و مات مانند شامپوها استفاده می شوند. تگزاپن N70 یک خمیر با ویسکوزیته بالا است که در تولید مواد شوینده شفاف استفاده می شود. حاوی مقدار کمی نمک است که در صورت رقیق شدن در آب در غلظتهای طبیعی ویسکوزیته کمی نشان می دهد و هنگامی که کلرید سدیم و سورفاکتانت آلکانولامید به آن اضافه شوند ، ویسکوزیته آن تنظیم می شود. نرمی تگزاپن هنگام مخلوط شدن با بتائین بیشتر از نرم بودن هر یک است.

این ماده به عنوان یک شوینده معمول در بیشتر محصولات بهداشتی بدن و سر استفاده می شود. خاصیت کف کننده خوبی دارد ، کف کف سازی خوبی دارد اما کف آن سبک و خامه ای نیست و در مجاورت چربی از بین می رود و به راحتی در آب سخت و معمولی با کف زیاد حل می شود و با سایر مواد افزودنی سازگار است . با استفاده از این ماده می توان به راحتی و بدون نیاز به حرارت دادن و هم زدن با سرعت زیاد با افزودن سایر موارد بسته به فرمول به نتیجه مطلوب رسید. فروش تگزاپن در گالن های 130 کیلویی صورت می گیرد.

چیپس صابون

این امر به ویژه در ایتالیا، اسپانیا و فرانسه از ارزش بالایی برخوردار بود.

2

چیپس صابون چیست؟

حدود 150 سال است که علاوه بر پیه عمدتاً روغن‌های گیاهی مانند نخل، نارگیل یا روغن هسته خرما نیز برای تولید صابون مورد استفاده قرار می‌گیرند و به جای خاکستر از سود سوز آور (NaOH) استفاده شده است.

امروزه معمولاً صابون‌ها را با خنثی کردن اسیدهای چرب تولید می‌کنند.

در مرحله اول، بوهایی که برای انسان ناخوشایند است از طریق تجزیه روغن به اسیدهای چرب و گلیسیرین و تقطیر بعدی از بین می‌روند.

در مرحله دوم واکنش، ترکیب اسیدهای چرب مورد نظر با استفاده از سود سوز آور خنثی می‌شود.

پودر صابون از روغن‌های گیاهی مانند روغن نخل، روغن نارگیل، روغن زیتون و یا روغن‌های حیوانی (چربی) ساخته شده است. این‌ ترکیبات معمولاً با استفاده از هیدروکسید سدیم، برای تشکیل یک نمک از اسیدهای چرب، فرم بسیار ساده‌ای از صابون را تشکیل می‌دهند.

تولید کنندگان قادر به خرید چیپس صابون هستند، سپس رنگ‌دانه‌ها، رایحه‌ها و سایر اجزای تشکیل‌دهنده را برای تولید صابون مختص به خود اضافه می‌کنند.

هنگامی که این کار انجام شد، صابون در قالب نهایی شکل داده می‌شود و با نام‌های تجاری مختلف بسته‌بندی می‌شود.

 

انواع چیپس صابون

;v_kh

 

چیپس صابون دارای مشخصات مختلفی است و به تولید کننده و نوع صابون مورد استفاده بستگی دارد، به عنوان مثال:

⦁    چیپس صابون دستشویی

⦁    چیپس صابون فاقد روغن نخل

⦁    چیپس صابون آلی

⦁    چیپس صابون درخت روغن قلم

⦁    چیپس صابون با گلیسیرین بالا

⦁    چیپس صابون زیتون

⦁    چیپس صابون اصلاح

⦁    چیپس صابون شفاف

⦁    صابون مایع

بزرگ‌ترین منابع صابون، مالزی و اندونزی (عمدتاً از روغن نخل) است. حهت خرید چیپس صابون با ما تماس بگیرید.

صابون به عنوان یک درمان و پاک‌کننده برای بیش از 4000 سال قدمت دارد و همچنان امروزه هم محبوبیت فراوانی دارد. سال‌های بسیاری تجربه در این زمینه، ما را قادر به مطابقت ترکیبات سنتی و نیازهای بازار فعلی می‌سازد. به عنوان مثال، ما انواع مخلوط هسته نخل را ارائه می‌دهیم، که هرکدام از آن‌ها فاقد EDTA هستند و بر پایه مواد اولیه پایدار است.

به عنوان جایگزین، ما کیفیتی را ارائه می‌دهیم که برای استفاده از روغن نخل استفاده می‌شود. برای رعایت استانداردهای بالایی برای لوازم آرایشی طبیعی، ما نیز تهیه چیپس صابونی تولید شده از روغن نخل آلی گواهی‌شده کلمبیا را عرضه می‌کنیم.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید

تبلیغات متنی

روی خط رسانه