این سهام‌ها بالاترین رشد در بورس را داشتند

این سهام‌ها بالاترین رشد در بورس را داشتند
این سهام‌ها بالاترین رشد در بورس را داشتند

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار با رشد ۲۶هزار و ۲۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۹۰هزار و ۵۰۷واحد به کار خود پایان داد و بیش از ۵میلیارد و ۸۶۷میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۵هزار و ۴۳۲میلیارد تومان در بیش از ۷۳۸هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.

بر این اساس سهامداران شرکت‌های صنایع کاشی و سرامیک سینا، پتروشیمی پردیس و پتروشیمی نوری بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سرمایه‌گذاری بوعلی و قند ثابت خراسان بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.

دیگران چه می خوانند:

این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۶۲۰میلیون ورقه به‌ارزش ۶هزار و ۹۳میلیارد تومان در ۴۷۷هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۰۳واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۱۶۴واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های بیمه تجارت نو، پتروشیمی غدیر و صنعتی مینو بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های هتل پارسیان کوثر اصفهان، عمران و توسعه شاهد و تولید نیروی برق دماوند بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

 
منبع: تسنیم

 

این سهام‌ها بالاترین رشد در بورس را داشتند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟