سومین وبینار بیمه میهن با حضور رؤسای شعب استان های شمالی

سومین وبینار بیمه میهن با حضور رؤسای شعب استان های شمالی
سومین وبینار بیمه میهن با حضور رؤسای شعب استان های شمالی

مدیران شعب در این جلسه به ارائه گزارش فعالیت ها، عملکرد و تحقق برنامه های تکلیفی حوزه متبوع خود پرداختند. در این برنامه که آقایان گشادرو و کریمی معاونان فنی و مالی و صمدی فر مدیر امور شعب نیز حضور داشتند، رؤسای شعب همچنین ضمن طرح مسائل و مشکلات شعبه متبوع، دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را برای پیشبرد امور و بهبود عملکرد با ایشان در میان گذاشتند.

دکتر مصطفوی مدیرعامل هم ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای همکاران این شعب و ارائه رهنمودهای لازم، عملکرد برخی شعب را بسیار خوب و قابل قبول توصیف و ابراز امیدواری کرد که شعب ضعیف نیز عملکرد خود را بهبود بخشند.

دیگران چه می خوانند:

مدیرعامل گفت بیمه میهن صرفاً پورتفوی محور نیست بلکه ما در شرکت به دنبال سودآوری و منتفع شدن تمامی ذینفعان هستیم و بر ایجاد هم افزایی، توسعه و تقویت شبکه فروش و جذب افراد توانمند به عنوان نماینده و کارگزار بیمه و نیز رسیدگی جدی به مشکلات و مسائل شبکه فروش تاکید کرد.

دکتر مصطفوی از مسئولان شعب خواست برای دستیابی به موفقیت، از تمام توان و ظرفیت خود برای شناسایی بازار منطقه خود و ایجاد تعامل و ارتباط با مسئولان و مقامات استان به منظور توسعه همکاری های دوجانبه و ارائه پوشش های بیمه ای استفاده نمایند و با روشهای منطقی و بهره گیری از پتانسیل ها و فضاهای بالقوۀ موجود در استان ها، نسبت به جذب پرتفوی سودآور و افزایش سهم خود از بازار و افزایش درآمد اقدام نمایند.

 

منبع: روابط عمومی بیمه میهن

 

سومین وبینار بیمه میهن با حضور رؤسای شعب استان های شمالی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟