خبر بد برای طرفداران پرسپولیس | هافبک پرسپولیس اجازه تمرین ندارد

خبر بد برای طرفداران پرسپولیس | هافبک پرسپولیس اجازه تمرین ندارد
خبر بد برای طرفداران پرسپولیس | هافبک پرسپولیس اجازه تمرین ندارد

به گزارش شمانیوز : باشگاه پرسپولیس به دنبال بازیکن است. رسانه ها مدعی شدند که باشگاه پرسپولیس به هافبکش اجازه تمرین نداده است. در شرایطی که اخیراً و با آغاز پنجره زمستانی نام‌های زیادی برای پیوستن به باشگاه پرسپولیس مطرح شده است. سعید صادقی بعد از دو و اندی حضور در پرسپولیس اکنون قصد جدایی دارد و این موضوع را به باشگاه نیز اعلام کرده است.

به هافبک پرسپولیس اعلام شد تا زمان تعیین تکلیفش از حضور در تمرین خودداری کند!

دیگران چه می خوانند:

بر این اساس بعد از غیبت او در تمرین امروز و جلسه‌ای که با حضور مدیربرنامه اش با مدیریت در باشگاه برگزار شد، به وی ابلاغ شد از حضور در تمرینات طی روز‌های آتی خودداری کرده و از آن منع شده است.

این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده است که پرسپولیس این هفته در دیداری حساس در سوپرکاپ فوتبال ایران باید به مصاف سپاهان برود.

با این تصمیم باید جدایی سعید صادقی که روزگاری به عنوان یک شکار ویژه نقل و انتقالاتی به پرسپولیس پیوسته بود را قطعی دانست و منتظر تصمیم نهایی باشگاه در این خصوص ماند.

پرسپولیس هنوز فعالیت خاصی در پنجره زمستانی نداشته و این درحالیست که همچنان بحث اصلی در خصوص انتخاب سرمربی است باید دید در چنین شرایطی بحث جدایی صادقی به چه شکل دنبال می‌شود.

خبر بد برای طرفداران پرسپولیس | هافبک پرسپولیس اجازه تمرین ندارد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟