آماده باش در تهران | تهرانی ها منتظر کولاک باشید

آماده باش در تهران | تهرانی ها منتظر کولاک باشید
آماده باش در تهران | تهرانی ها منتظر کولاک باشید

به گزارش شمانیوز: حامد یزدی مهر با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی در استان تهران مبنی بر شروع دوباره بارش برف و کولاک و وزش باد از اواخر وقت روز شنبه گفت: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی از اواخر روز شنبه و طی روز یکشنبه در سطح استان تهران و به ویژه نیمه شمالی آن شاهد بارش برف، مه‌گرفتگی، وزش باد و کولاک خواهیم بود و از این رو مدیریت بحران به حالت آماده‌باش درآمده است.  

یزدی مهر با بیان اینکه در اثر این شرایط جوی اختلال در سفر، کاهش دید و لغزندگی جاده‌ها محتمل است، گفت: با این مخاطرات اختلال در سفرها و کاهش دید و لغزندگی جاده دور از انتظار نیست از این رو لازم است که مردم عزیز از انجام سفرهای غیرضروری پرهیز کنند.

دیگران چه می خوانند:

 مدیر کل مدیریت بحران استان تهران با بیان اینکه در این ایام توقف فعالیت کوه‌نوردی حتی برای کوهنوردان حرفه‌ای ضروری است، گفت: همچنین مدیریت در مصرف انرژی نیز اهمیت بسیاری دارد و لازم است که مردم نیز با این موضوع همراهی کنند.  

وی درباره جزئیات آماده‌باش مدیریت بحران نیز گفت:‌ تمام عوامل مدیریت بحران و دستگاه‌های اجرایی مسئول و امدادرسان به حالت آماده‌باش درآمده و توصیه‌ها و دستورات لازم به آنان داده شده است. همچنین بر ضرورت پاک‌سازی و لایروبی شبکه کانال‌ها و آب راه‌ها نیز تاکید شده است.

یزدی‌مهر افزود: رانندگان نیز در صورت تردد ضروری حتما باید توجه داشته باشند که برای عبور از جاده‌های استان تهران به ویژه در نیمه شمالی و محورهای کوهستانی تجهیزات ایمنی و زنجیر چرخ همراه داشته باشند و پیش از حرکت مقدار سوخت، سیستم گرمایشی خودرو، وضعیت لاستیک‌ها و وضعیت فنی وسیله نقلیه را کنترل کرده و سپس اقدام به مسافرت کنند.

یزدی مهر از شهروندان خواست از پارک وسیله نقلیه در زیر درختان پرهیز کنند و گفت: به تیم‌های شهرداری در سراسر استان تهران تاکید شده، نسبت به پاکسازی و برف‌روبی معابر درون شهری برای تسهیل در تردد خودروها اقدام کنند.

آماده باش در تهران | تهرانی ها منتظر کولاک باشید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟