خبر بد برای پرسپولیس | غیبت بازیکنان پرسپولیس دردسر شد

خبر بد برای پرسپولیس | غیبت بازیکنان پرسپولیس دردسر شد
خبر بد برای پرسپولیس | غیبت بازیکنان پرسپولیس دردسر شد

به گزارش شمانیوز : به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت از ظهر امروز (پنجشنبه) تمرینات خود را برای دیدار بعدی‌شان در لیگ برتر آغاز کردند.

در این تمرین که 70 دقیقه به طول انجامید، بازیکنان به دو گروه تقسیم شدند. بازیکنان اصلی دیدار برابر استقلال تاجیکستان به ریکاوری و دویدن پرداختند و سایر بازیکنان بخش‌های مختلفی از جمله حفظ توپ در بخش کوچکی از زمین و مینی فوتبال را انجام دادند.

دیگران چه می خوانند:

وحید امیری به دلیل مصدومیت و امید عالیشاه به خاطر سرماخوردگی در این تمرین غایب بودند، اما سایر بازیکنان در اختیار کادر فنی بودند.

پرسپولیس

امروز همچنین چهار بازیکن از تیم جوانان در کنار تیم حاضر شده و با سایرین تمرین کردند.

پرسپولیس تا قبل از سفر به اصفهان و رویارویی با سپاهان دو جلسه تمرینی دیگر در پیش دارد.

تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 16:30 روز یکشنبه 21 آبان ماه در چارچوب هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان مقابل سپاهان این شهر صف‌آرایی خواهد کرد.

منبع : تسنیم 

خبر بد برای پرسپولیس | غیبت بازیکنان پرسپولیس دردسر شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟