اداره کل اطلاعات فارس در اطلاعیه ای از دستگیری ۱۶۲ نفر از عوامل اصلی اغتشاش و تخریب اموال عمومی در این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، در این اطلاعیه که روز چهارشنبه منتشر شد، آمده است: عوامل دستگیر شده از شهرستانهای شیراز، مرودشت، فسا، کوار، کازرون، نورآباد، داراب، نی ریز، آباده و پاسارگاد هستند.
بنا بر این اطلاعیه، طی این اغتشاشات 18 آمبولانس، 10 اتوبوس و 10 خودرو آتشنشانی آسیب دیده و تعداد زیادی مسجد، حسینیه و مصلا سوخته است؛ همچنین 30 فروشگاه زنجیرهای، 31 ساختمان دولتی و تعدادی شعب بانک ها آسیب دیده و اموال عمومی به غارت رفته است.
در ادامه اطلاعیه اداره کل اطلاعات فارس آمده است: از آشوبگران، تعداد 840 فشنگ جنگی، پنج کلت کمری، 2 قبضه اسلحه کلاشینکف، سه قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و تعداد زیادی انواع سلاح سرد و کوکتل مولوتف کشف شده است.

.gif)
.gif)




0 دیدگاه