با جدیت با تخلفات رانندگی برخورد شود

با جدیت با تخلفات رانندگی برخورد شود
با جدیت با تخلفات رانندگی برخورد شود

به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، در پیام آیت الله لطف الله دژکام آمده است: استدعای بنده از همه مدیران این پویش این است که با جدیت در مقابل تخلفاتی که منجر به تصادفات و مرگ و میرها می‌شود برخورد کنند و خواهش متواضعانه از تک تک رانندگان عزیز در این ایام دارم که یک لحظه بی توجهی شما ممکن است برای خودتان و ماشین های دیگری که با شما درگیر می شوند باعث حادثه های دردناک شود

وی اظهار کرد: پویش ملی "نه به تصادف" تلاشی است برای اینکه ما کمتر شاهد تصادف و جان دادن عزیزان و مردم کشورمان در جاده ها باشیم.

دیگران چه می خوانند:

وی ادامه داد: منشا بسیاری از تصادفات تخلف یک راننده است و برخی از تصادفات نیز ممکن است جاده و نوع اتومبیل منشا آن باشد که عوامل آن هم باید کنترل شود و در دستور کار مجموعه مسئولین قرار دارد اما تصادفاتی که با منشا تخلف رانندگان رخ می دهد طبیعتا بایستی با جدیت مطالبه از خود رانندگان جلوگیری شود.

وی بیان کرد: متاسفانه استان فارس در آمار تصادفات جاده‌ای عدد بالایی نسبت به سایر استان ها دارد و این برای همه ما رنج آور است و باعث نگرانی خانواده ها در سفرهای نوروزی و ایام تعطیلات می‌شود.


 

با جدیت با تخلفات رانندگی برخورد شود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟