در دریافت مالیات به سراغ پردرآمدها بروید

در دریافت مالیات به سراغ پردرآمدها بروید
در دریافت مالیات به سراغ پردرآمدها بروید

به گزارش شمانیوز و به نقل از  رسانه مالیاتی ایران، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور و هیات همراه و با اشاره ضرورت آگاه سازی عمومی از اهمیت پرداخت مالیات در اداره کشور اظهار داشت: بسیاری فکر می‌کنند مالیات پول زور است در حالیکه، مالیات مانند سایر وجوه شرعی همچون خمس و زکات، برای اداره کشور ضروری است و حتی مالیات یک نوع فریضه محسوب می شود.

ایشان با بیان اینکه برخی متدینین فکر می‌کنند به دلیل پرداخت وجوهات شرعی دیگر نیازی به پرداخت مالیات نیست، ابراز کردند: باید رسانه‌ها در کنار دولت و حوزه‌ها جایگاه مالیات را در کشور تبیین کنند که در این زمینه نیازمند اقدامات فرهنگی هستیم.

دیگران چه می خوانند:

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار با تأکید بر اینکه حوزه‌ها باید سهم خود در ترویج مالیات را انجام دهند، عنوان کرد: حدود 20 سال پیش برخی از مراجع نامه‌ای به رهبر انقلاب درباره مفاسد و مشکلات اقتصادی نوشتند که ایشان در جواب، اصلی ترین راهکار اداره و سامان کشور را مالیات دانستند و اینکه باید فرهنگ مالیات برای مردم تبیین شود.

آیت‌الله فاضل لنکرانی با اشاره به نقش مالیات در اداره کشورها در دنیا خاطرنشان کرد: جایگاه مالیات در نظام کشورداری روشن است و باید در دانشگاه‌ها نیز واحد درسی مربوط به مالیات وجود داشته باشد و شهروندان باید بدانند همانند پرداخت قبوض آب، برق و گاز باید مالیات نیز پرداخت کنند.

ایشان یادآور شدند: باید پرداخت مالیات به یک باور و اعتقاد برای شهروندان تبدیل شود و مردم بدانند پرداخت مالیات خدمت به مردم است و هیچ دولتی بدون مالیات قوام پیدا نکرده و باقی نمی ماند.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی پرداخت مالیات در مجموعه‌های مختلف و رسانه‌ها افزود: صدا و سیما باید به شکل موثری وارد این عرصه شود و مردم را از مزایا و آثار پرداخت مالیات آگاه سازد.

ایشان افزودند: مردم باید با مالیات و جنبه ها و انواع مختلف آن آشنا شوند و بنده به‌عنوان یک طلبه، عدم پرداخت مالیات در نظام اسلامی را مشروع نمی‌دانم و نپرداختن مالیات، نه تنها زرنگی نیست; بلکه مدیون کردن خود به تمام آحاد جامعه است.

آیت‌الله فاضل لنکرانی اضافه کرد: اقساط و تسهیلاتی برای اقشار کم‌درآمد جامعه در دریافت مالیات در نظر گرفته شود و به آن‌ها تخفیف دهید که این خدمت به آن‌ها و جامعه است ولی از اقشار پردرآمد حتما باید مالیات اخذ شود.

ایشان با بیان اینکه باید هزینه‌ها و مصارف مالیات شفاف شود، یادآور شد: امروز مالیات در همه دنیا پرداخت می‌شود و مردم می‌گویند شفافیت مالی در همه سطوح مملکت وجود دارد که باید در این زمینه شفاف‌سازی شود.

 

 

در دریافت مالیات به سراغ پردرآمدها بروید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟