حمایت منطقی از بازار باید ادامه یابد

حمایت منطقی از بازار باید ادامه یابد
حمایت منطقی از بازار باید ادامه یابد

به گزارش شمانیوز به نقل از دنیای‌اقتصاد؛ علی‌اکبر امین‌تفرشی عضو هیات مدیره بورس تهران گفت: سهامداران جدید باید به این نکته توجه کنند که ریسک و بازده در کنار هم و در رابطه هستند و سهامداران قبل از هر گونه تصمیم‌گیری دانش خودشان را در خصوص کل سهام بالا برده و آموزش ببینند.

عضو هیات مدیره بورس تهران گفت: بورس و بازار سهام همانند سایر بازارها با نوساناتی همراه است که عامل نوسان آن مسائل مختلف اقتصاد کلان کشور است.

دیگران چه می خوانند:

وی خاطرنشان کرد: در این میان طبیعی است که عرضه سهام دولتی پیامد خوبی داشت و اگر در ادامه بخواهیم این وضعیت را حفظ کنیم باید مسوولیت گرفتن تصمیم درست را قبول کنیم و قدم‌های حساب‌شده‌تری برداریم.

به گفته این مقام مسوول «حمایت و بازارگردانی باید ادامه پیدا کند و اقدامات ریشه‌ای صورت گیرد. همچنین تصمیمات خوبی در جهت حمایت از تولید، صنایع و تداوم سودآوری واحدهای تولیدی گرفته شود که این حمایت‌ها باید منطقی ، صحیح  و در جهت قوت بخشیدن به تولید و صنعت باشد. در این دوره که در شرایط کرونایی به سر می‌بریم باید پتانسیل مثبتی برای سرمایه‌گذاری ایجاد شود، در غیر این‌صورت ارزش افزوده اقتصادی و رونق ایجاد نخواهد شد».

 

حمایت منطقی از بازار باید ادامه یابد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟