دستیار ویژه مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به عوامل مؤثر در این زمینه افزود: نخست آنکه ساخت داخل باید مبتنی بر نیاز واقعی شرکت باشد. دومین رکن، برخورداری شرکت سازنده از توان طراحی مهندسی و دانش فنی لازم است. سوم، توان ساخت و اجرا و چهارم بستر مناسب برای ارائه خدمات پس از فروش می باشد.
وی تأکید کرد: زمانی که کارخانهای با چندصد میلیون دلار سرمایهگذاری راهاندازی میشود، انتظار میرود تولیدی پایدار و باکیفیت داشته باشد. بنابراین اطمینان از کیفیت تجهیزات برای ما بسیار اهمیت دارد.
دستیار ویژه مدیرعامل شرکت ملی مس همچنین توضیح داد: تجهیزات مورد استفاده را می توان به سه دسته حیاتی، نیمهحیاتی و غیرحیاتی طبقه بندی نمود. در بخش تجهیزات حیاتی که نیازمند فناوری خاص هستند، ناچاریم آنها را از صاحبان تکنولوژی تأمین کنیم؛ البته این امر باید همراه با انتقال دانش بوده و در بازه زمانی بیشتری نسبت به بومی سازی مرحله ای، با توجه به موقعیت بازار، تدبیر کرد. در حوزه تجهیزات نیمهحیاتی، امکان همکاریهای مشارکتی وجود دارد. دسته سوم را باید با سرعت بالاتری بومیسازی نمود.
0 دیدگاه