شمانیوز
شما نیوز

رپرتاژ آگهی

چگونه فانتوم به مقیاس پذیری اتریوم کمک می‌کند؟

چگونه فانتوم به مقیاس پذیری اتریوم کمک می‌کند؟

مقیاس‌‌پذیری فناوری بلاکچین، مسئله بسیار بااهمیتی است که در حال حاضر به‌وسیلهٔ پروژه‌های مختلف در حال بررسی بوده و تاکنون ارزهایی مانند ارز فانتوم توانسته‌اند تا حد زیادی مشکلات پیش‌آمده در این خصوص را برطرف کنند. حتماً می‌دانید که ارز بیت کوین مدیریت حداقل 7 تراکنش در ثانیه را بدون دردسر انجام می‌دهد و این موضوع برای اتریوم 20 تراکنش در ثانیه است که چنین میزان توان عملیاتی فوق‌العاده پایین است. در حال حاضر جنگ تراکنش‌ها در بازار ارز دیجیتال وجود دارد که پروژه‌های مختلف ادعا دارند که می‌توانند به بهبود پردازش آن‌ها بپردازند که در این میان ارزهای مانند ریپل، فانتوم و... از بهترین عملکردها را دارند.

حال در این مقاله قصد داریم به نحوهٔ کمک ارز fantom به جهت مقیاس‌پذیری اتریوم بپردازیم.

تعریف مقیاس‌پذیری در بلاکچین

مقیاس‌پذیری در شبکهٔ بلاکچین به این معناست که به میزان تقاضا از طرف کاربران پاسخ داده شود که پارامترهای مختلف دارد که ازجمله می‌توان به تعداد تراکنش‌ها، حجم مورد نظر به جهت ذخیره و همچنین سرعت انتقال اشاره کرد. به‌طورکلی توانایی پردازش شبکه برای تأیید و ثبت تراکنش‌ها مهم‌ترین اصل در مفهوم میزان مقیاس‌پذیری است که این موضوع به‌وسیلهٔ بسیاری از ارزها و پروژه‌ها مانند‌ ارز دیجیتال فانتوم برای اتریوم و یا حتی بیت کوین راه‌گشاه خواهد بود. ضمناً با توجه به این‌که کمتر شبکه‌ای وجود دارد که به‌طور همزمان تمرکرزدایی، امنیت و سرعت را به کاربران ارائه دهد، به همین دلیل متخصصان در تلاش هستند تا با استفاده از سیستم‌های خاص، بتوانند بهترین مقیاس‌پذیری را برای ارزهایی مانند اتریوم به اجرا درآورند.

دلیل مقیاس‌پذیری دشوار ارز اتریوم

ارزهایی مانند اتریوم و حتی بیت‌کوین برای ثبت دقیق میزان مالکیت ارز برای کاربران، از ترفندهای خاص استفاده می‌کنند که البته با افزایش کاربران، این کار بسیار دشوار می‌شود، چراکه اتریوم به شبکهٔ گره‌ها وابسته است و با توجه به این‌که این گره‌ها کل تاریخچهٔ تراکنش‌های اتریوم و وضعیت فعلی حساب‌ها و قراردادها را ذخیره‌سازی می‌کنند که البته فوق‌العاده عملکرد پرزحمتی است، بنابراین به کمک پروژه‌های مختلف مانند فانتوم نیاز خواهند داشت. حال قبل از آن‌که دربارهٔ نحوهٔ اجرای این ارز به عملکرد بهتر مقیاس‌پذیری اتریوم صحبت کنیم، اجازه دهید دربارهٔ شبکهٔ این ارز به مواردی بپردازیم.

شبکهٔ فانتوم چیست؟

اتریوم جایگزین‌های زیادی دارد که این ارز نیز قصد مقیاس‌پذیری بیشتر را دارد تا هزینه‌های کمتری را ارائه دهد. گفتنی است که هستهٔ مرکزی fantom سیستم اجماع گواه اثبات سهام را داراست که این هسته از الگوریتم تحمل بیزانس نامتقارن دستور گرفته و بر قدرت آن اضافه می‌شود. درواقع ساختار این شبکه به‌گونه‌ای طراحی شده‌است که نه تنها امنیت به‌طور کامل تأمین می‌شود، بلکه تراکنش‌ها با سرعت بیشتری پردازش می‌شوند. به‌طورکلی همهٔ مجموعه‌ها (سازمان‌ها، افراد مختلف و...) به‌راحتی می‌توانند از زیرساخت‌های شبکهٔ فانتوم اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز ارائه دهند. ناگفته نماند که از ویژگی‌های این شبکه می‌توان به عناوین زیر اشاره کرد:

  • سرعت؛ تراکنش‌ها با این شبکه در کمترین ثانیه پردازش می‌شوند.
  • مقیاس‌پذیری؛ پردازش هزاران تراکنش در ثانیه از مهم‌ترین ویژگی fantom است.
  • امنیت؛ با بهره‌مندی از مکانیسم لاچسیس، امنیت شبکه‌های همتابه‌همتا فراهم می‌شود.
  • پشتیبانی از قراردادهای هوشمند؛ با توجه به سازگاری این شبکه با اتریوم، قراردادهای هوشمند نیز پشتیبانی می‌شوند.

بررسی نحوهٔ کمک فانتوم به مقیاس‌پذیری اتریوم

گفتیم که اتریوم در هر ثانیه تعداد تراکنش پایینی را برای پردازش انجام می‌دهد و با توجه به این‌که سازندگان این پلتفرم امید این را دارند که در آینده بتوانند سیستم پردازش را به نحو بهتری اجرا کنند، اما با این حال باید با استفاده از پروژه‌های مختلف مانند fantom عملکرد سیستم را بهبود ببخشند. درواقع با توجه به این‌که فانتوم از قراردادهای هوشمند تبعیت می‌کند، به‌طور کامل توانایی پردازش تراکنش‌ها در چند ثانیه را به اتریوم می‌دهد و به دلیل این‌که الگوریتم اجماع این شبکه هستهٔ اصلی این ارز به حساب می‌آید، تحت پروتکل لاچسیس که مبتنی‌بر فناوری تحمل خطای بیزانس است، کار اتریوم را در مقیاس‌پذیری آسان خواهد کرد. ناگفته نماند که از مهم‌ترین ویژگی‌های این الگوریتم، موارد زیر دارای اهمیت هستند:

  • غیر همزمانی؛ پردازش دستورات در زمان‌های مختلف و دلخواه.
  • بدون رهبر؛ کاربران برتری نسبت به هم نداشته و همچنین نقش خاصی در شبکه ندارند.
  • تحمل خطای بیزانس؛ اگر نودهای مخرب موجود باشد، باز هم شبکه به فعالیت ادامه می‌دهد.
  • نهایی‌سازی؛ برای تأیید بلاک‌ها نیازی به صبر نبوده و این امر به اتریوم کمک بیشتری می‌کند.

به‌طورکلی فانتوم کاملاً تلاش کرده تا اتریوم در بحث مقیاس‌پذیری که برای بسیاری از کسب‌وکارها، مجموعه‌ها و حتی افراد مختلف دارای اهمیت است، عملکرد مناسبی داشته باشد.

آیا خرید فانتوم برای آینده مناسب است؟

قیمت FTM که نزدیک به 0.4 دلار است، این سوال را برای کاربران پیش آورده‌است که آیا با توجه به دستورالعمل‌هایی که این ارز برای بهبود پردازش تراکنش‌های اتریوم دارد، آیا می‌توان از آن به‌عنوان یک ارز آینده‌دار به حساب آورد که در پاسخ باید عرض کنیم که با توجه به این‌که ارز فانتوم مواردی مانند افزایش حجم بلاک‌ها، افزایش پاداش استخراج، کاهش حجم تراکنش‌های شبکه، استفاده از لایهٔ دوم روی بلاکچین را در برنامه دارد تا از این طریق بتواند به بهبود مقیاس‌پذیری شبکه‌ها کمک کند، می‌توان گفت که خرید FTM اقدام معقولی به نظر می‌آید، زیرا در نظر گرفتن موارد عنوان‌شده قطعاً قیمت فانتوم را در سال‌های آینده روبه رشد خواهد کرد. درباره آینده ارز دیجیتال فانتوم، می‌توانید در مقاله «آیا آینده خوبی برای ارز دیجیتال فانتوم وجود دارد؟» بیشتر بخوانید. 

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم تا شما عزیزان را با نحوهٔ عملکرد ارز فانتوم در بخش مقیاس‌پذیری اتریوم آشنا کنیم. البته همان‌طور که می‌دانید، این ارز تنها ارز بازار دیجیتال نیست که در این خصوص برنامه‌ریزی کرده‌است اما تا به این لحظه می‌توان گفت که fantom شرایط بهتری را برای مبحث مقیاس‌پذیری اتریوم به اجرا درآورده است و همین موضوع شانس افزایش قیمت FTM را در آینده بیشتر کرده‌است. به‌طورکلی اگر در این خصوص به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، توصیه می‌کنیم به سایت والکس مراجعه کنید و حتی از این طریق نیز می‌توانید به خرید فانتوم اقدام کنید.

* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شمانیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی