رپورتاژ آگهی/
هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی چقدر است؟
اینکه هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی چقدر است سوال افرادی است که دندانهای خود را به هر دلیلی از دست دادهاند و نیاز به دندان مصنوعی دارند. بنابراین قبل از اقدام برای سفارش دندان مصنوعی باید بدانیم که هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی چقدر است یا بیمه تکمیلی برای دندان مصنوعی چند درصد می دهد؟ و اگر بیمه آتیه یا دی دارید، آیا هزینه دندان مصنوعی بیمه آتیه سازان حافظ و هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی دی مناسب است؟ و یا بیمه تکمیلی دانا دندان مصنوعی را پوشش میدهد؟ اگر بهدنبال یافتن پاسخ سوالات بالا هستید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید. در ابتدا توضیح کوتاه و مختصری پیرامون دندان مصنوعی میدهیم.
دندان مصنوعی چیست؟
دندانهای ما از مفیدترین اجزای دهان هستند که علاوه بر جویدن و تاثیر در تکلم، نقش اساسی در زیبایی چهره ما دارند. هر کدام از ما در سنین مختلف ممکن است به دلایل متفاوتی دندانهای خود را از دست بدهیم و به ناچار مجبور به استفاده از دندان مصنوعی باشیم. اما دندان مصنوعی انواع متفاوتی دارد که اصلی ترین نوع تقسیم بندی آنها به صورت زیر است.
- دندان مصنوعی ثابت
- دندان مصنوعی متحرک
آنچه که واضح است این است که اگر بیمه دارید، برای پرداخت هزینه و قیمت دندان مصنوعی بهتر است از بیمه پایه یا تکمیلی خود استفاده کنید. در ادامه سعی شده که هزینه دندان مصنوعی با بیمه تکمیلی را برای انواع بیمههای موجود بررسی کنیم.
هزینه دندان مصنوعی بیمه آتیه سازان حافظ
بیمه تکمیلی آتیه سازان برای دندان مصنوعی تا سقف خاصی پوشش میدهد که تنها شامل دندان مصنوعی متحرک(دست دندان) است. در ادامه جدول بیمه تکمیلی آتیه سازان برای دندان مصنوعی را مشاهده میکنید.
هزینه دندان مصنوعی بیمه آتیه سازان حافظ
قیمت (تومان) |
دندان مصنوعی |
---|---|
۳,۰۰۰,۰۰۰ |
دست دندان |
هزینه دندان مصنوعی تأمین اجتماعی
در سال ۱۴۰۱ بیمه تأمین اجتماعی بخشی از هزینه دندان مصنوعی متحرک را پرداخت میکند که باتوجه به نوع پروتز ممکن است از ۸۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان توسط این بیمه پوشش داده شود که شامل موارد زیر است:
- بیمه شدگان اجباری و افراد تحت تکفل
- بیمهشدگان اختیاری و افراد تحت تکفل
- بیمهشدگان توافقی و افراد تحت تکفل
- مقرری بگیران بیمه بیکاری و افراد تحت تکفل
- مستمریبگیران مشمول ماده ۸۹ تأمین اجتماعی و افراد تحت تکفل که تعرفه دندان مصنوعی تامین اجتماعی در سال 1401 به صورت زیر است:
- دو فک (بالا و پایین): ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
- یک فک(بالا یا پایین): ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
- پارسیل چند دندانی (هر دندان): ۸۰۰.۰۰۰ ریال
بنابراین اگر به دنبال پرداخت هزینه دندان مصنوعی تامین اجتماعی هستید باید بدانید که هزینه دندان مصنوعی بازنشستگان تامین اجتماعی با توجه به سقف تعهدات بیمه تامین اجتماعی بسیار کم است. البته در صورت تمایل میتوانند مدارک لازم برای دندان مصنوعی تامین اجتماعی را جمع آوری کرده و برای دریافت هزینه اقدام کنند. برای بررسی بیشتر پیرامون تعرفه دندان مصنوعی تامین اجتماعی به سایت تامین اجتماعی مراجعه کنید.
آیا هزینه دندان مصنوعی تنها با بیمه تکمیلی قابل پرداخت است؟
به طور کلی هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی به خصوص برای بیمههای پایه مثل آتیه سازان حافظ و یا بیمه تامین اجتماعی بسیار کم است. از طرفی بی دندانی معضل بزرگی است که علاوه بر زیبایی فعالیتهای روزمره مثت جویدن و صحبت کردن را دچار محدودیت میکند. بنابراین باید به سرعت و قبل از اینکه دچار تحلیل استخوان فک بشوید برای رفع این مشکل اقدام کنید. اما چگونه؟
شبکه دندانپزشکی میخک با داشتن مناسبترین طرح دندانپزشکی اقساطی برای بیماران به سادگی این مسئله را حل کرده است.
- باید بدانید که دندانپزشکی میخک با هیچ کدام از بیمه های دندانپزشکی قرارداد ندارد. اما شما میتوانید با دریافت مدارک از شعب میخک برای هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی اقدام کنید.
- از طرفی شما میتوانید از طرح دندانپزشکی اقساطی میخک نیز استفاده کنید و به سادگی هزینه درمان خود را بپردازید.
طرح دندانپزشکی اقساطی میخک برای دندان مصنوعی
هزینههای درمان دندان مصنوعی خود یا خانواده را بهصورت اقساطی و بدون ضامن پرداخت کنید.
- پیش پرداخت حداقل ۳۵ درصد
- بازپرداخت حداکثر ۱۲ ماهه
- بدون ضامن و تنها با چک صیادی
- تا ۳ ماه بدون بهره
- سقف نامحدود اعتبار
- قابل تجمیع برای کل اعضای خانواده
- تعرفه یکسان در تمامی مراکز
آیا بیمه تکمیلی دانا دندان مصنوعی را پوشش میدهد؟
بیمه تکمیلی دانا مانند بسیاری از بیمه های تکمیلی دیگر هزینه دندان مصنوعی متحرک(دست دندان) را پوشش میدهد. بنابراین بیمه شدهگان محترم به راحتی میتوانند از بیمه تکمیلی دانا برای دندان مصنوعی استفاده کنند.
هزینه دندان مصنوعی بیمه تکمیلی دی چگونه است؟
بیمه تکمیلی دی متناسب با سقف تعهدات خود هزینه دندان مصنوعی متحرک(دست دندان) را پوشش میدهد.
هزینه دندان مصنوعی با بیمه نیروهای مسلح به چه افرادی تعلق میگیرد؟
برای پرداخت هزینه دندان مصنوعی با بیمه نیروهای مسلح باید بدانید که این سازمان خدمات دندان مصنوعی(پروتز متحرک) را پوشش میدهد و برای دست دندان و نیم دست دندان به صورت زیراست:
- هر 5 سال یکبار برای بیمهشدگان قطعی (سرپرست اعم از مرد یا زن، همسر و فرزندانی که حق بیمه ایشان به صورت یارانهای است)
- هر 10 سال یکبار برای بیمهشدگان غیر قطعی (پدر، مادر، خواهر، برادر، دختر ازدواج کرده ، پسر بالای 22 سال، همسر و فرزندان سرپرست زن،عروس، داماد و نوه)
- پروتز پارسیل متحرک (کرم کبالت یا آکریلی)
هر 10 سال یکبار و حداکثر 2 بار در طول عمر برای بیمهشدگان عادی
در این مقاله سعی شده است که به بررسی پرداخت هزینه دندان مصنوهی با بیمه تکمیلی بپردازیم و انواع بیمههای آتیه ساز حافظ، بیمه دی، دانا و تامین اجتماعی و همچنین نیروهای مسلح را مورد بحث قرار دادیم.
برگرفته از مجله سلامت میخک دنتال ( https://mikhakdental.com/ )