صدور نشان دانش بنیان برای یکی از محصولات تولیدی شرکت فولاد اکسین خوزستان
راهکارهای توسعه فرودگاه آبادان بررسی شد
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در نشستی به میزبانی اتاق بازرگانی صنایع و معادن خرمشهر با موضوع ارتقاء صنعت هوایی و راهاندازی پروازهای خارجی در فرودگاه آبادان، بر لزوم آسیبشناسی و برنامهریزی در راستای جذب سرمایهگذار و توسعه حوزه گردشگری، تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد اروند، نشست بررسی راههای رونق صنعت هواپیمایی در منطقه آزاد اروند به میزبانی اتاق بازرگانی خرمشهر و با حضور مدیرعامل و معاونین سازمان منطقه آزاد اروند مدیران فرودگاه آبادان و رئیس و اعضای اتاق بازرگانی صنایع و معادن این شهرستان برگزار شد.
در این نشست، موضوع از سرگیری پروازهای خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین در راستای مرتفع ساختن پیشنیازهای پذیرش این قبیل پروازها، ظرفیت هتلهای منطقه، CIP فرودگاه آبادان و جذب سرمایهگذار در این حوزه ارزیابی شد.
در بخش دیگری از این نشست، تأسیس ایرلاین مقیم در فرودگاه آبادان، فراهمآوری شرایط برای جذب سرمایهگذار، تأسیس هتل، راهاندازی ترمینال کارگو در راستای ایجاد مشوق برای حضور گردشگر و سرمایهگذاران در منطقه آزاد اروند، توسط حاضران در جلسه بررسی شد.
مدیر توسعه گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نشست، با اشاره به توافق با وزارت امور خارجه برای راهاندازی دفتر این وزارتخانه در منطقه آزاد اروند، گفت: در راستای توسعه گردشگری در منطقه آزاد اروند لزوم راهاندازی پروازهای خارجی در فرودگاه آبادان احساس میشود.
«امیر هوشنگ بابا مرادی» با اشاره به رایزنی برای برقراری پروازهای بین المللی از مبدأ منطقه آزاد اروند به کشورهای عمان، قطر و ترکیه، افزود: در همین راستا راهاندازی ترمینال جدید با قید فوریت و در جهت تسهیل در تردد گردشگران خارجی در فرودگاه آبادان، باید در دستور کار قرار گیرد.
وی یادآور شد: در بحث توسعه هتلهای منطقه نیز پیگیریهایی صورت گرفته و تلاش میکنیم تا در سال جاری عملیات احداث چند هتل دیگر در منطقه آزاد اروند آغاز شود.
در این نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس جمهورمردمی وخدمتگزار، وزیر امور خارجه و همراهان ایشان ،با تمجید از عملکرد اتاق بازرگانی صنایع و معادن خرمشهر، بیان کرد: در مسئله ارتقا ظرفیت فرودگاه آبادان اتفاق نظر وجود دارد، اما باید در خصوص عدم استقبال ایرلاینها برای حضور در منطقه علیرغم ظرفیتهای بسیار خوبی همچون همجواری اروند با عراق و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیب شناسی لازم صورت پذیرد.
«علی زارعی» با تأکید بر لزوم بررسی وضعیت فعلی در حوزه زیرساختها، افزود: علی رغم هزینههایی که سازمان منطقه آزاد اروند در زمینه احداث ترمینال جدید فرودگاه آبادان صورت داده است، متأسفانه در اثر بیتدبیری صورت گرفته، ترمینال جدید هنوز وارد مدار خدماتدهی نشده است که باید در این خصوص بررسی لازم صورت گیرد.
وی با تأکید بر اینکه منطقه آزاد اروند، حوزه گردشگری را به عنوان یک صنعت به رسمیت میشناسد و آن را منشاء تحول و توسعه و آبادانی شهرهای آبادان و خرمشهر میداند، یادآور شد: نیاز منطقه آزاد اروند به پروازهای کارگو احساس میشود و برای رسیدن به اهداف مد نظر در صنعت هوایی و گردشگری، نیازمند ایجاد یک کارگروه هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند بر خلاف تمام بنگاههای اقتصادی منطقه حتی یک ریال از درآمدهای خود را در خارج از منطقه هزینه و یا دپو نکرده و تماما صرف امور عمرانی، زیرساختی، فرهنگی و آبادانی شهرهای آبادان و خرمشهر کرده است که در این بین باید جانب انصاف رعایت شده و این تلاشها ارج نهاده شود.