شمانیوز
شما نیوز

سفر مدیرعامل بانک تجارت به منطقه ویژه اقتصادی پارس (کنگان) / روز دوم

دکتر اخلاقی: ظرفیت‌های بین المللی بانک تجارت در خدمت توسعه صنعت پتروشیمی کشور

دکتر اخلاقی: ظرفیت‌های بین المللی بانک تجارت در خدمت توسعه صنعت پتروشیمی کشور

مدیرعامل بانک تجارت در دومین روز از سفر کاری به استان بوشهر در دیدار با مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در منطقه کنگان بر آمادگی این بانک برای گسترش همکاری‌ها تاکید کرد.

دکتر هادی اخلاقی فیض آثار در دومین روز از سفر کاری خود به منطقه ویژه اقتصادی پارس روز سه‌شنبه 20 خرداد ۱۴۰۴ با مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی دماوند، پردیس، پارس، پتروپالایش کنگان و پالایش میعانات گازی آدیش دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرعامل بانک تجارت در این دیدارها با اشاره به حجم قابل توجه عملیات بین المللی این بانک تاکید کرد: بانک تجارت از طریق ابزار پرداخت‌های غیرنقد و خدمات ارزی متنوع، تخصیص اعتبار آنی مبتنی بر برات الکترونیک و تأمین مالی زنجیره‌ای در کنار صنایع پتروشیمی کشور قرار دارد.

دکتر اخلاقی یادآور شد: بانک تجارت با درک عمیق از نیازهای فعالان این حوزه و تخصص در زمینه کاهش بار مالی و ساده‌سازی فرآیندهای اعتباری، با بهره‌گیری از خدمات پیشرفته بانکی دیجیتال و ارزی، این آمادگی را دارد تا با پشتیبانی هدفمند و مؤثر، در تسریع و بهینه‌سازی اجرای پروژه‌های توسعه‌ای بیش از پیش نقش‌آفرینی کند.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به توانمندی‌های این بانک در حوزه خدمات مالی و مشاوره‌ای اظهار داشت: بانک تجارت با تجربه و سابقه‌ی چند دهه همراهی تنگاتنگ با صنعت پتروشیمی کشور و صنایع مرتبط با آن آماده است تا در مسیر تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های تکمیلی این صنعت استراتژیک گام بردارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین