شمانیوز
شما نیوز

ضربه محکم سپاه بر پیکره گروهک‌های تروریستی صهیونی در جنوب شرق کشور

ضربه محکم سپاه بر پیکره گروهک‌های تروریستی صهیونی در جنوب شرق کشور

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از دستاوردهای عملیات رزمندگان اسلام در چابهار و پاکسازی خانه امن تروریست‌ها در شهرستان نیکشهر خبر داد.

به گزارش شمانیوز به نقل از ایرنا، روابط عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو انهدام تیم تروریستی مسلح و آموزش دیده در شهرستان چابهار توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه استان با همیاری مردمی از طریق ارتباط با ستاد خبری ۱۱۴ که به هلاکت و دستگیری ۶ تروریست منجر شد؛ خانه امن آنها در روستای زیرک‌آباد شهرستان نیکشهر نیز شناسایی شد.

در این اطلاعیه آمده است: در بازرسی از محل‌ اختفای این تروریست‌ها در شهرستان‌های چابهار و نیکشهر، ۱۳ بمب آماده انفجار، ۱۱ چاشنی الکتریکی، سه کنترل ریموت، ۹ مدار ریموت، هشت دستگاه بی‌سیم، سه بسته تله انفجاری، ۳۸ متر فیتیله انفجاری، ۴۷ کیلوگرم مواد منفجره جاسازی شده در اشیاء مختلف، ۸۰۰ عدد فشنگ جنگی تیربار و ام ۱۶ و ۲ دستگاه خودرو کشف و ضبط شد.

در ادامه اطلاعیه قرارگاه قدس سپاه آمده است: این تیم تروریستی قصد داشت با حمله به زیرساخت‌های اقتصادی و انفجار در اماکن پرتردد و شلوغ، ضمن ایجاد ناامنی، نقشه هجوم همه جانبه رژیم اشغالگر قدس را تکمیل کرده و از مردم مومن استان سیستان و بلوچستان برای همراهی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و به شکست کشاندن نقشه‌های شوم صهیونیستی، انتقام بگیرد.

در پایان این اطلاعیه ضمن تشکر از مردم فهیم و بصیر سیستان وبلوچستان، آمده است: تقاضا می‌شود شهروندان هرگونه اخبار و موارد مشکوک را از طریق سامانه های تلفنی ۱۱۴، ۱۱۳ و ۱۱۰ و بازوهای فعال شده ستاد خبری ۱۱۴ در پیام رسان‌های ایرانی اطلاع رسانی کنند.

بنابراین گزارش، قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران ۱۷ تیر جاری از هلاکت و دستگیری ۶ نفر از عوامل گروهک‌های تروریستی در چابهار خبر داد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین