اروپا اگر خیلی نگران برجام است به تعهداتش عمل کند

اروپا اگر خیلی نگران برجام است به تعهداتش عمل کند
اروپا اگر خیلی نگران برجام است به تعهداتش عمل کند

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از تسنیم؛ سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آلمان گفت:‌ دوستان اروپایی اگر خیلی نگران حفظ برجام هستند باید از همه طرف‌ها بخواهند بدان عمل کنند و بیش از همه خودشان به تعهداتشان پایبند باشند.

سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آلمان در استکهلم گفت: با سخنان ایشان درباره اهمیت برجام برای جامعه جهانی و اروپا هم نظریم‌؛ اما تأکید ایشان مبنی برای اجرای تعهدات یکجانبه توسط ایران در یک توافق چندجانبه را خیلی درک نمی‌کنیم. اگر این توافق چند طرف دارد همه اطراف آن به‌طور یکسان باید به تعهداتشان عمل کنند و اگر نمی‌توانند باید درک کنند ما هم با استفاده از ساز و کارهایی که برجام در اختیار ما گذاشته نسبت به برجام و تعهداتمان بازنگری داشته باشیم.

دیگران چه می خوانند:

سید عباس موسوی تصریح کرد: دوستان اروپایی اگر خیلی نگران حفظ برجام هستند باید از همه طرف‌ها بخواهند بدان عمل کنند و بیش از همه خودشان به تعهداتشان پایبند باشند. به ایشان و دیگرانی که از تصمیمات اخیر برجامی ایران ابراز نگرانی می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم ماده 36 توافق برجام و مقدمات علم حقوق را یک‌بار دیگر با دقت مطالعه کنند.

بیشتر بخوانید

 

 

اروپا اگر خیلی نگران برجام است به تعهداتش عمل کند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟