شمانیوز
شما نیوز

طی سال ۲۰۱۸ انجام شد:

افزایش ۱۳۰ میلیون تنی تولید جهانی آلومینا

تولید جهانی پودر آلومینا در سال ۲۰۱۸ میلادی به ۱۳۰ میلیون تن افزایش یافت. این در حالی است که استخراج بوکسیت با کاهش همراه شد.

افزایش ۱۳۰ میلیون تنی تولید جهانی آلومینا
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو): میزان تولید این ماده معدنی از ۱۲۹ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ میلادی با رشد اندکی به ۱۳۰ میلیون تن در سال گذشته میلادی افزایش یافت.
طی مدت مذکور، چین با تولید ۷۲ میلیون تن آلومینا در رتبه نخست جهان جای گرفت. این میزان در سال ۲۰۱۷ میلادی ۶۹ میلیون تن بود.
افزایش ۱۳۰ میلیون تنی تولید جهانی آلومینا استرالیا با تولید ۱۹ میلیون تن و برزیل با تولید ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آلومینا به ترتیب دومین و سومین تولیدکننده بزرگ این ماده معدنی در سال ۲۰۱۸ میلادی بودند. در مدت یاد شده، هند با تولید ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن آلومینا در رتبه چهارم و روسیه نیز با تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزارتن از این ماده معدنی در رتبه پنجم جای گرفتند. کاهش استخراج بوکسیت درسال گذشته میلادی مجموع استخراج جهانی بوکسیت از ۳۰۹ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۳۰۰ میلیون در سال ۲۰۱۸ کاهش یافت. استرالیا با استخراج ۷۵ میلیون تن بوکسیت در رتبه نخست جهان جای گرفت. این میزان در سال ۲۰۱۷ میلادی ۸۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن بود که حاکی از افت استخراج این ماده معدنی در سال گذشته میلادی است. استخراج این ماده معدنی در چین نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۷ میلادی بدون تغییر ماند. این کشور با استخراج ۷۰ میلیون تن بوکسیت در سال ۲۰۱۸ توانست در جایگاه دوم جهان قرار گیرد. همچنین طی مدت مذکور، گینه با استخراج ۵۰ میلیون تن و برزیل با استخراج ۲۷ میلیون تن از این ماده معدنی در رتبه ها‌ی سوم و چهارم جهان قرار گرفتند. هند نیز توانست با استخراج ۲۴ میلیون تن بوکسیت رتبه پنج را به خود اختصاص دهد. مجموع ذخایر بوکسیت جهان در سال ۲۰۱۸ میلادی ۳۰ میلیارد تن است که گینه با ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تن ذخیره این ماده معدنی، در صدر جهان قرارا دارد. استرالیا و ویتنام نیز به ترتیب با ۶ میلیارد تن و ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن در رتبه ها‌ی دوم و سوم ذخایر بوکسیت جهان جای گرفتند.
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied