تولیدکننده پوشاک زنانه :
لزوم حمایت جدی از تولیدکنندگان محصولات حجاب/ ضرورت نظارت مستمر بر تولیدی های مانتو
فعال عرصه تولید حجاب و عفاف با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان حوزه حجاب گفت: اختصاص سوبسید به تولیدکننده محصولات حجاب و عفاف کمک موثری در اقتصاد حجاب است.
به گزارش سراج24؛ رضا هاشمزاده دهکردی تولید و عرضه کننده چادر مشکی و اقلام عفاف و حجاب در گفتگو با خبرنگار سراج24 در خصوص مشکلات اقتصادی این حوزه اظهار داشت: در بخش صنعت به ویژه صنعت حجاب و عفاف یک افق برنامه ریزی برای بلندمدت در کشور وجود ندارد.
وی با اشاره به برنامه ریزی های متعدد غرب در زمینه تهاجم فرهنگی افزود: همانطور که غرب چشم انداز خاصی برای تهاجم فرهنگی تعریف کرده و طبق آن پیش می رود ما هم باید برای حجاب و عفاف چشم انداز و برنامه بلندمدت تعریف و براساس آن برنامه و نقشت راه حرکت کنیم تا در امر حجاب به اهداف لازم نزدیک شویم.
تولیدکننده حوزه حجاب و عفاف با اشاره به اینکه در حوزه تولید هیچگونه کمک حمایتی از تولیدکننده انجام نمی شود، بیان داشت: نیاز است مسائلی که در حوزه تولید چادر مشکی و سایر ملزومات حجاب وجود دارد کمرنگ شده تا اقشار مختلف با سطوح درآمدی مختلف بتوانند از پوشش مناسب حجاب و عفاف استفاده کنند که در این راستا دولت می تواند با سیاست های تشویقی از جمله اختصاص سوبسید به تولیدکننده و عرضه کننده آنها را حمایت کند.
هاشم زاده دهکری با اشاره به اینکه در کشور فقط یک کارخانه تولید چادر مشکی وجود دارد، عنوان داشت: همه لوازم و ماشین آلات صنعتی لازم برای تولید چادر مشکی و اقلام حجاب و عفاف از مواد اولیه گرفته تا چرخ خیاطی و انواع چرخهای لازم، سوزن، نخ و... خارجی هستند و تولیدکننده باید آنها را با دلار نرخ آزاد تهیه کند که این امر اصلا به صرفه نیست و در شرایط کنونی نمی توان این وسایل را حتی برای یک کارگاه تهیه کرد بنابراین باید کمکهای حمایتی از سوی دولت بیش از پیش صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه قیمت یک چادر متاثر از قیمت مواد اولیه، دستمزد دوخت و سود عرفی بازار است، ادامه داد: برای تامین صنایع مربوط به تولید چادر و اقلام حجاب یا باید به خودکفایی در تولید وسایل اولیه از جمله چرخ صنعتی در کشور برسیم یا باید سوبسید دولتی برای واردات چرخ و سایر ملزومات اختصاص داده شود که از قیمت تمام شده آن کاسته شده و تولیدکننده بتواند چرخ خیاطی و سایر وسایل لازم را تهیه کند.
*مالیات بخش عرضه محصولات حجاب و عفاف کاهش یابد
هاشم زاده دهکردی خاطرنشان کرد: مالیات سنگین یکی دیگر از مواردی است که در حوزه اقتصاد حجاب و عفاف باید در نظر گرفته شود چراکه فروشندگان عرصه حجاب مالیات سنگینی را پرداخت می کنند در حالی که به عنوان مثال به لوازم آرایشی بهداشتی مالیات ناچیز و سود فراوانی تعلق می گیرد از این رو باید تعادل در مالیات ستانی در بخش حجاب و عفاف رعایت شود تا گرایش به سمت توزیع آن توسط فروشندگان افزایش یابد و جلوی مهاجرت فعالان این صنف به صنوف و مشاغل دیگر گرفته شود.
وی با مقایسه شغل خیاطی با سایر مشاغل اضافه کرد: فاقد بیمه بودن خیاطان با توجه به سختی کار و فرسودگی بیش از حد آنان از دیگر مسائل مربوط به حوزه اقتصاد حجاب و عفاف است، حمایت از خیاطان و تحت پوشش بیمه قرار دادن آنها با هزینه مناسب می تواند به چرخیدن چرخ این صنعت کمک بسزایی بکند زیرا خیاطان در معرض صدمات ناشی از کار مانند سائیدگی زانو، گردن مچ و مفاصل قرار دارند و باید تحت درمان قرار گرفته و مانند کارکنان سایر مشاغل در پایان مدت کاری خود بازنشستگی دریافت کنند.
تولید و عرضه کننده چادر مشکی و اقلام حجاب و عفاف یادآور شد: عدم وجود یک حوزه اختصاصی برای تولید محصولات حجاب و عفاف، کمبود نمایشگاه های تخصصی مربوط به آن و عدم وجود نشریات تخصصی مربوط به حوزه حجاب و عفاف و تولیدات آن از دیگر مشکلاتی هستند که بر سر راه تولیدکنندگان این بخش قرار دارد و می توان با اهتمام به همین موارد بسیاری از مسائل را برطرف کرد.