شمانیوز
شما نیوز

تعطیلی مدارس

تعطیلی مدارس یکشنبه 19 دی | آیا مدارس یکشنبه تعطیل هستند؟

باتوجه به هشدار هواشناسی و شروع بارندگی در استانهای ایران و همچنین افزایش آلودگی در کلان شهرها احتمال می رود مدارس برخی استان ها روز یکشنبه 19 دی تعطیل اعلام شوند.

تعطیلی مدارس یکشنبه 19 دی | آیا مدارس یکشنبه تعطیل هستند؟

به گزارش شمانیوز: باتوجه به هشدار هواشناسی و شروع بارندگی در استانهای ایران و همچنین افزایش آلودگی در کلان شهرها احتمال می رود مدارس برخی استان ها روز یکشنبه 19 دی تعطیل اعلام شوند.

 

تکمیلی 1// آلودگی هوا در شهرهای صنعتی کشور

ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی  سازمان هواشناسی: از جمعه تا دوشنبه در بسیاری از نقاط کشور شاهد جوی پایدار خواهیم بود که زمینه ساز ایجاد آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت می شود.از روز گذشته سامانه بارشی از جنوب شرق کشور خارج می شود.

 

تکمیلی 2// پاسخ آموزش‌وپرورش به نگرانی خانواده‌ها از شیوع اُمیکرون

اعظم گودرزی سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «از ابتدای سال تحصیلی آمارهای متعددی از ابتلای دانش‌آموزان به کرونا در استان‌های مختلف به گوش رسیده است، این آمار تا چه میزان صحت‌سنجی شده است؟ اگر دانش‌آموزی در مدرسه کرونا بگیرد، آیا آموزش در کل مدرسه غیرحضوری خواهد شد؟» گفت: مهر سال گذشته از سوی وزارت بهداشت نامه‌ای در خصوص شاخص تعطیلی مدارس به ما ابلاغ شد که نشان داد بر مبنای آن چه طور کلاس و مدرسه را در چنین شرایطی باید تعطیل کرد.

 

مدارس در چه شرایطی تعطیل می‌شوند؟

وی افزود:‌ وزارت بهداشت اعلام کرده است که اگر در کلاس یک نفر دارای PCR مثبت و مشکوک بود قطعا آن کلاس به شکل مجازی برگزار می‌شود. برای مدارس قرار شد که با دفاتر مختلف معاونت بهداشتی آن‌ها جلسه‌ای ترتیب داده شود و بر مبنای آن تعیین کنند که در هر مدرسه اگر چند کلاس با حضور دانش‌آموز مبتلا داشتند می‌توانند کل مدرسه را مجازی کنند. قرار شده این موضوع به ما اعلام شود، اما فعلا به ادارات آموزش و پرورش مناطق کشور گفته شده که طبق نامه سال گذشته عمل کنند تا نامه جدید برایشان ارسال شود.

 

سامانه‌ای برای ثبت مشخصات دانش‌آموزان مبتلا به کرونا

گودرزی درباره آمارهایی که از ابتلای دانش‌آموزان به کرونا در شهرهای مختلف منتشر می‌شود نیز گفت: معمولا در فضای مجازی اخبار متعددی اعلام می‌شود. ما در اینجا یک سامانه ثبت داریم که بر مبنای آن، مشخصات دانش‌آموزانی که کووید ۱۹ دارند یا مشکوک هستند ثبت خواهد شد. همچنین در سامانه رصد بیماری کووید ۱۹ که آمار واکسن در آن درج شده، غیبت دانش‌آموزان هم در آن سامانه به دلیل مشکوک بودن یا ابتلا درج می‌شود.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش افزود:‌ ما نمی‌توانیم همه آمارهایی را که در فضای مجازی اعلام می‌شود تایید کنیم، ولی دانش‌آموز نیز یک عضو از جامعه ایرانی محسوب می‌شود. همانطور که هر کدام از ما امکان ابتلا داریم، برای دانش‌آموز نیز این احتمال وجود دارد. اما اینکه بگوییم دانش‌آموز حتما از مدرسه این ویروس را گرفته را تایید نمی کنیم، زیرا دانش‌آموز فقط به مدرسه نمی‌آید، بلکه با افراد دیگری خارج از مدرسه هم تعامل دارد.

گودرزی با بیان اینکه ما سعی می‌کنیم در مدرسه پروتکل‌ها را رعایت کنیم تا دانش‌آموزان حتی الامکان مبتلا نشوند و اگر شخصی هم مبتلا شود قطعا مدیر مدرسه برای حفظ جان سایر دانش‌آموزان از ورود آن شخص به مدرسه جلوگیری می‌کند، گفت: ضمن اینکه سامانه رصد نظام مراقبت کووید ۱۹ در حال فعال شدن است و اگر فعال شود با همکاری ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت به کل آزمایشگاه‌های وزارت بهداشت (خصوصی و دولتی) متصل می‌شود.

وی ادامه داد: به این ترتیب اگر دانش‌آموز و اعضای خانواده‌اش PCR مثبت شوند از طریق آن لینک مشخص می‌شود که چه کسانی مبتلا هستند. یعنی وقتی که مدیر مدرسه صبح اول وقت سامانه سیدا را باز کند، متوجه می شود که کدام دانش‌آموز و خانواده‌اش مبتلا یا مشکوک به کرونا هستند. بر مبنای این سامانه اگر اعضای خانواده دانش‌آموز نیز کرونا داشته باشند، دانش‌آموز نیز محتمل و مشکوک است و نباید وارد مدرسه شود. اگر خودش هم دارای PCR مثبت باشد قطعا نباید وارد مدرسه شود. با این رویه ان‌شاءالله میزان ابتلا در مدارس بسیار کنترل خواهد شد.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره شناسایی افراد مشکوک توسط مدیر و مسئولان مدرسه نیز توضیح داد: یک پلتفرم دیگر هم وجود دارد؛ به این صورت که افراد مشکوک توسط مدیر و مراقب سلامت شناسایی خواهند شد، به این شکل که افراد مشکوک و دارای علائم سرما خوردگی معمولی، آبریزش بینی، کسلی و خستگی را شناسایی کنند، زیرا اینها مشکوک هستند و باید از ورود آن‌ها به مدرسه جلوگیری شود.

گودرزی افزود:‌ دانش‌آموزانی که PCR مثبت باشند یا دانش‌آموزانی که محتمل هستند به مراکز جامع خدمات سلامت وزارت بهداشت ارجاع داده می‌شوند و در آنجا تحت نظر مراکز سلامت و پزشک معتمد قرار می‌گیرند، اگر آن‌ها تشخیص دادند که قطعا این افراد کرونا دارند، تا دو هفته قرنطینه خواهند شد و بعد از دو هفته وارد مدرسه می‌شوند.

وی همچنین با بیان اینکه اگر مدیری، بر اساس تشخیص خودش دانش‌آموزی را مشکوک اعلام کرد، سپس دانش‌آموز به مراکز جامع سلامت مراجعه کرد، اما پزشک اعلام کند که او کرونا ندارد، می‌تواند با نامه تاییدیه پزشک مراکز جامع سلامت، به مدرسه برگردد، گفت: ما منتظر فعال شدن این سامانه هستیم و ستاد مقابله با کرونا قول داده به زودی این سامانه فعال شود. در صورت فعال شدن این سامانه خانواده‌ها خاطر جمع خواهند بود که دیگر هیچ دانش‌آموز مشکوک، محتمل و PCR مثبت قطعا وارد مدرسه نخواهند شد.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره نگرانی خانواده‌ها از شیوع اُمیکرون و اظهار نظرهای برخی از اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر غیرحضوری شدن مدارس، گفت: وظیفه وزارت بهداشت تولیت سلامت جامعه در سطح کلان و وظیفه آموزش و پرورش هم تعلیم و تربیت دانش‌آموزان است. وزارت آموزش و پرورش نگران نظام تعلیم و تربیت است، اتفاقا ما با همکاران وزارت بهداشت ارتباط خوبی داریم و جلسات متعددی باهم داشتیم و معتقدیم باید باهم کمک کنیم که هر دو حوزه نظام تعلیم و تربیت کشور و نظام سلامت کشور آسیب نبیند.

 

هرچه ستاد ملی مقابله با کرونا به ما ابلاغ کند قطعا اجرا می‌شود

وی تصریح کرد: ما باید کمک کنیم دانش‌آموز در زمان ورود به مدرسه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کند. دانش‌آموزان همیشه به ما می‌گویند که آموزش حضوری بهتر از آموزش مجازی است ما هم تلاش می‌کنیم که این اتفاق بیفتد. ضمن اینکه هرچه را که ستاد ملی مقابله با کرونا به ما ابلاغ کند قطعا باید اجرا شود. وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش نظرات خود را ارائه می‌دهند، در نهایت ستاد مقابله با کرونا تصمیمات خود را به ما ابلاغ می‌کند تا ما آن‌ها را به ادارات کل استان‌ها ارسال کنیم.

گودرزی با اشاره به نقش والدین در توانمندسازی دانش‌آموزان گفت:‌ مادران باید به فرزند خود بیاموزند که توانمند شوند شاید کرونا تا دو سه سال دیگر در کشور ما باشد، نمی‌توان به آن کودک گفت که در خانه بنشیند و درس بخواند، باید مادران به فرزندان خود مهارت بیاموزند و بگویند که سبک زندگی اکنون با قدیم فرق می‌کند و تو باید فاصله اجتماعی خود از معلم، مربی و دوستت را رعایت کنی.

 

در اکثر کشورها مدارس باز است

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه والدین می‌توانند کمک زیادی به دانش‌آموزان کنند و اگر آن‌ها این پروتکل‌ها را بیاموزند و رعایت کنند ما دیگر مشکلی نداریم عنوان کرد: در حال حاضر در اکثریت کشورها مدارس باز است مثلا در برخی کشورها که امیکرون شایع شده است هنوز مدرسه ابتدایی را تعطیل نکردند و از ابتدای کرونا مدارس آن‌ها باز بوده است.

وی افزود:‌ برخی از این کشورها کودکان خود را از دو سالگی به مدرسه می‌فرستند و به فرزندانشان مهارت می‌آموزند؛ به همین خاطر ما نمی‌توانیم فرزند خودمان را نسبت به آن‌ها عقب بیندازیم و اگر فقط مجازی آموزش ببینند دچار آسیب می‌‎شوند. بهترین کار این است که به آن‌ها پروتکل‌ها را بیاموزیم و بگوییم که به مدرسه برود و درس بخواند. اگر شرایط اورژانسی شود قطعا ستاد ملی مقابله با کرونا مدارس را تعطیل خواهد کرد.

 

تکمیلی 3// برگزاری کلیه کلاس‌های درس و امتحانات مدارس و دانشگاه‌ها به صورت حضوری با تصمیم ستاد کلی کرونا 

رئیس‌جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا: همچنان باید نسبت به رعایت اصول بهداشتی دقت و حساسیت وجود داشته باشد.

هیچ کمبودی در زمینه تامین واکسن‌های ساخت داخل و وارداتی وجود ندارد.

همه مردم واکسن دُز سوم را تزریق نمایند.

با توجه به کاهش چشمگیر موارد ابتلا و فوتی، ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفت که کلاس‌های درس و امتحانات مدارس و دانشگاه‌ها به شکل حضوری برگزار شود که باید دستگاه‌های مسئول اجرای آن را پیگیری نمایند.

 

*نکته مهم: در صورتیکه تمایل دارید به صورت آنی از خبر تعطیلی مدارس مطلع شوید می توانید اپلیکیشن شماپلاس را که در زیر همین صفحه وجود دارد ، دانلود و نصب کنید و درصورت تعطیلی مدارس هر شهر به صورت آنی برای شما پیام به موبایلتان ارسال خواهد شد.

 

این خبر هر ساعت به روز می شود با ما همراه باشید...

 

**فوری و مهم**

شما می توانید با نصب اپلیکیشن زیر از تعطیلی مدارس به صورت آنی مطلع شوید..

 

دانلود فایل
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۳ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • هیچکس

    دروغ می گن مدرسه ها بازه

  • Llllll

    اینا به چه دردی میخوره امتحانات رو غیر حضوری کنید