توسعه ایوا بر اساس نیازمندیهای کاربرانش انجام میشود
در چهارمین روز از نمایشگاه الکامپ 1402 که هفته گذشته برگزار شد، پنل«اکوسیستم تحول دیجیتال بانک ملی با نگاه به بام، بله و ایوا» با حضور مهندس جعفر حجازینیا، مدیر ارشد محصول شرکت داده پردازی سداد در سالن38، غرفه بانکداری الکترونیک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پرداخت الکتروینک سداد، حجازی نیا در این پنل با بیان اینکه اپلیکیشن ایوا در ابتدا با هدف جذب مخاطب جوان به عنوان اپلیکیشن پرداختی وارد بازار شد، گفت: این اپلیکیشن تا امروز دو مسیر مختلف را طی کرده است. یکی ارائهی خدماتی از جنس خدمات بانکی و دیگری ارائهی خدمات پرداختی که هر دو مسیر به سبب نوآوریهای پیش بینی شده در برنامه مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته است. در کنار این امکانات بخش «نشان بانک» ایوا که یکی از جذابترین خدمات این برنامه است، تمامی خدمات شعب بانک ملی مانند افتتاح حساب و یا دریافت تسهیلات را بدون مراجعه حضوری به شعب در اختیار کاربران قرار میدهد.
وی در خصوص فعالیت سه اپلیکیشن بام، بله و ایوا و همپوشانی برخی از خدمات آنها گفت: «هر یک از این اپلیکیشنها برای خود یک هدف و استراتژی مشخص و جداگانه دارند. «بله» برنامه شبکه اجتماعی، «ایوا» برنامه پرداختهای مالی و «بام» نیز اپلیکیشن اصلی بانک ملی است که بنا بر نیاز کاربران خود خدماتی به آنها عرضه میکنند و ممکن است برخی از این نیازمندیها و خدمات در هر سه اپلیکیشن مشابه باشد که این مهم برای راحتی بیشتر کاربران است. درحقیقت سه برنامه کاربردی بام، بله و ایوا سه بازوی بانک ملی هستند که بانک با استفاده از آنها سبد محصول کاملی را در اختیار مشتری خود قرار میدهد. در نتیجه فعالیت این اپلیکیشنها نه در تضاد با یکدیگر بلکه در راستای تکمیل هم هستند».
مدیر بخش محصول شرکت سداد در خصوص نحوه رقابت سداد در بازار گفت: «ایوا نوآوری را سرلوحه کار خود قرارداده است و علاوه بر تلاشی که در راستای ایجاد تجربهای بهتر به هنگام پرداخت برای مشتریان خود دارد، همواره تلاش داشته با تکمیل سرویسهای پرداختی خود به اکثر نیازهای کاربرانش پاسخ دهد تا در کمترین زمان ممکن به خدمات موردنظر خود دسترسی پیدا کنند و بدین ترتیب بر وفاداری آنها افزوده شود».
حجازی نیا در خصوص استراتژی توسعه ایوا گفت: «توسعه برنامه ایوا پیرو چهار اصل استراتژیک شرکت پرداخت الکترونیک سداد یعنی خلق تجربه عالی برای مشترکین، ایجاد تعلق خاطر، خلق ارزش و استفاده بهینه از تکنولوژی و به روز بودن است. ازاین رو رویکرد ما در طرح توسعه ایوا ایجاد یک برنامه جامع و کامل است که ضمن برطرف کردن نیازهای کنونی مشتریان به ارائه خدمات نوینی در حوزه بانکداری دیجیتال و تسهیلات اقدام کند که مورد نیاز شبکه پذیرندگی ایوا باشد. ما با تحلیل کاربران ایوا و تشخیص نیازمندیهای آنها اقدام به افزودن سرویسهای مورد نظر آنها میکنیم و توسعه ایوا از این سیاست کلی پیروی میکند».
share