ملیسا ذاکری | حواشی ملیسا ذاکری
چهره واقعی ملیسا ذاکری بازیگر نقش صبا در فیلم ستاره بازی | این عکس ملیسا ذاکری همه را شوکه کرد
ملیسا ذاکری بازیگر فیلم های سینمایی آباجان و کوچه بی نام در همکاری بعدی اش با هاتف علیمردانی در فیلم ستاره بازی وی در نقش اصلی ظاهر شده و نقش صبا دختری که مهاجرت کرده را به خوبی ایفا کرده و خوش درخشیده است.
به گزارش شما نیوز؛ ملیسا ذاکری متولد ۲۲ شهریور ۱۳۷۱ در تهران، بازیگر است. ملیسا ذاکری فارغالتحصیل رشته بازیگری از دانشگاه سوره میباشد. وی دورههای بازیگری موسسه کارنامه را گذراند و از طریق این موسسه برای بازی در فیلم «مردن به وقت شهریور» به هاتف علیمردانی معرفی شد.گفتی است که ملیسا ذاکری گیاهخوار است و به حرکات موزون یا همان رقص علمی علاقه مند می باشد.ملیسا ذاکری با فیلم سینمایی «مردی که حذف شد» اولین کار حرفهای خود را تجربه کرد. وی در این فیلم نقش دختری ۳۰ ساله بنام راحله را ایفا میکرد که خود، این دختر را رازآلود و درونگرا توصیف میکند. بعد از ایفای نقش کوچکی در «مردن به وقت شهریور»، هاتف علیمردانی بار دیگر از او برای بازی در فیلم «کوچه بینام» دعوت کرد.
در این کار وی نقش نسیبه دختری که دچار یک عشق ممنوع میشود را به تصویر کشید. ملیسا ذاکری با حضور در این فیلم و ایفای نقش در کنار بازیگران مطرحی مانند علیرضا علویان، ستاره پسیانی، پانتهآ بهرام، باران کوثری، فرهاد اصلانی و محمدرضا غفاری در میان مخاطبین سینما مطرح شد. در سال ۱۳۹۵ ملیسا ذاکری برای سومین بار در فیلم هاتف علیمردانی بنام «آباجان» به ایفای نقش پرداخت.
در ادامه بیوگرافی ملیسا ذاکری او در این اثر نقش دختری آذری زبان در دهه ۱۳۶۰ و در دل جنگ، بنام «فرزانه» را بازی می کرد و مثل فیلم «کوچه بی نام» درگیر یک عشق ممنوع با پسری بنام “محسن” (با بازی محمدرضا غفاری) می شود ولی این بار جنس این عشق و موقعیت کاراکترها متفاوت است.
بازیگر فیلم سینمایی آباجان
یکی از آرزوهای ملیسا ذاکری به عنوان بازیگر، همبازی شدن با بازیگران مطرحی مانند: سوسن تسلیمی، فاطمه معتمدآریا و خسرو شکیبایی بود که با حضور در فیلم «آباجان» و همبازی شدن با فاطمه معتمدآریا به یکی از آرزوهایش رسید.
او با بازی در دو فیلم سینمایی مردی که اسب شد فیلمی فرم گرا، نمادین و تغزلی و فیلم کوچه بینام یک فیلم اجتماعی خوشساخت توانست دو بازی متفاوت از خودش ارائه کند.
وی به همراه محمدرضا غفاری با داشتن پلاکارد در خیابان های تهران برای فیلم «آباجان» تبلیغ میکردند و مردم را به این شکل برای دیدن این فیلم دعوت کردند.