بیمه ملت
افتتاح شعب جدید و ادامه روند سودآوری در دستور کار بیمه ملت
مدیرعامل بیمه ملت با اشاره به تحقق بسیاری از برنامههای از پیش طراحی شده این شرکت برای سال ۱۴۰۲، از رکورد شکنی این شرکت در زمینه حق بیمه تولیدی در ۹ ماه گذشته خبر داد.
علیرضا یزداندوست مدیر عامل شرکت بیمه ملت در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس به تشریح عملکرد ۹ ماهه این شرکت پرداخت. وی که اولین سال مدیرعاملی بیمه ملت را پشت سر گذاشته با هدایت هیات مدیره و کمک تیم مدیریتی شرکت و با بهرهگیری از توان نیروی انسانی مجموعه و شبکه فروش توانسته در ۹ ماه سال جاری کارنامه درخشانی از عملکرد را بر جای بگذارد.
نگاهی به صورتهای مالی دورهای منتشر شده شرکت نشان میدهد که بیمه ملت نه تنها در تحقق پیشبینیها موفق عمل کرده بلکه در حال رکورد شکنی در بسیاری از موارد است.
یزداندوست درباره اقدامات بیمه ملت در دوره ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۲ و کارنامه موفق این شرکت گفت: از مهمترین اقدامات تیم مدیریتی در سال ۱۴۰۲، حذف پرتفویهای زیانده، حفظ توازن در ترکیب پرتفوی شرکت و حرکت در مسیر سودآوری بود که اجرای دقیق این سیاست، موجب رکورد شکنی شرکت در بسیاری از موارد از جمله حق بیمه تولیدی شده است.
وی با اشاره رشد حق بیمه تولیدی در دوره ۹ ماهه، ابراز کرد: طبق گزارش منتشر شده در کدال، حق بیمههای صادره شرکت در نه ماهه سال ۱۴۰۲ از چهار هزار میلیارد تومان عبور کرده که این مبلغ از مجموع رقم حق بیمههای صادر شده کل سال گذشته نیز بیشتر بوده است.
یزداندوست خاطرنشان کرد: مقایسه عملکرد شرکت در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، حکایت از رشد ۸۳ درصدی حق بیمههای صادره دارد و این در حالی است که رشد خسارات پرداختی در مقایسه این دو تاریخ فقط ۱۹ درصد بوده است.
مدیرعامل بیمه ملت با اشاره به این موضوع که میزان خسارات پرداختی بیمه ملت از ابتدای فروردینماه تا پایان آذر ۱۴۰۲ حدود یک هزار و ۷۲۴ میلیارد تومان بوده، افزود: همانطور که صورتهای مالی نشان میدهد، بیمه ملت توانسته با مدیریت موفق پرتفوی و مدیریت صحیح ریسک، نسبت خسارت خود را از ۶۵ درصد در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ به ۴۲ درصد در مدت مشابه سال جاری برساند. این در حالی است که بر اساس گزارش بیمه مرکزی، نسبت خسارت صنعت بیمه در هشتماهه نخست امسال حدود ۵۲ درصد بوده و بیمه ملت توانسته است نسبت خسارتی کمتر از متوسط صنعت بیمه را تجربه کند.
وی ادامه داد: مجموع حق بیمه صادره بیمه ملت در سال ۱۴۰۱ حدود سه هزار و ۱۸۸ میلیارد تومان بوده و طبق گزارشهای منتشر شده در کدال، حق بیمههای صادره ۹ ماهه امسال، ۲۶ درصد از مجموع حق بیمههای صادره در کل سال ۱۴۰۱ بیشتر بوده که این موضوع نشان میدهد که شرکت با تمام قوا تلاش خود را کرده که نه تنها به وعدههای خود عمل کند، بلکه از پیشبینیها فراتر رفته و با کسب رکوردهای جدید گام محکمی در راستای نیل به اهداف بلند مدت بردارد.
مدیرعامل بیمه ملت درباره وضعیت پرتفوی شرکت گفت: برای سال جاری پرتفوی ۴۸۰۰ میلیارد تومانی پیشبینی شده، اما با توجه به روند مثبت و شتابان شرکت، امیدواریم که پرتفوی ۶ هزار میلیارد تومانی محقق شود و البته روند اصلاح پرتفوی ادامه پیدا خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: برای سال آینده هم توقع میرود که بودجه پیشبینی شده محقق شود. پیشبینی بودجه ۱۴۰۳ شرکت بیمه ملت حدود ۸ هزار میلیارد تومان است که در جلسات هیات مدیره در حال بررسی است.
پروژه بزرگ کامتینا و شعب جدید
مدیرعامل بیمه ملت با اشاره به برنامههای در دستور کار شرکت با اشاره به پروژه مهم و بزرگ کامتینا، گفت: این پروژه تحسین بسیاری از مسئولین کشوری و فعالین و کارشناسان اقتصادی و بازار سرمایه را در پی داشته و در تلاش هستیم طبق قولی که در مراسم کلنگزنی دادیم کامتینا را به سرانجام برسانیم.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در آبان ماه سال جاری عملیات اجرایی مجتمع تجاری، اداری و تفریحی بیمه ملت در جزیره کیش با حضور مشاور رئیسجمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، رییس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکتهای بیمه کشور آغاز شد که این اقدام یکی از مهمترین گام های بیمه ملت در به نتیجه رساندن برنامههای شرکت محسوب میشود.
یزداندوست درباره جزییات این طرح خاطرنشان کرد: زمینی که کار اجرایی پروژه کامتینا در آن آغاز شده، از سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ عملا بدون اقدامی موثر باقی مانده بود. اما از شهریور سال گذشته و با تغییر تیم مدیریت بیمه ملت و در سایهی همدلی موجود در هیات مدیره شرکت، موفق شدیم هم فرایند اخذ پروانه را طی کنیم و هم فرایند خاکبرداری و تسطیح زمین مورد اشاره را در مدت زمان کوتاه به انجام رساندیم و از همان روز کلنگ زنی، بتنریزی نیز آغاز شده و اکنون بتن ریزی پی فونداسیون به پایان رسیده است.
وی افزود: سرمایهگذاری بیمه ملت در پروژه کامتینا که یک پروژه اداری، تجاری و تفریحی است، میتواند نقطه عطفی برای سرمایهگذاری و تقویت بنیه مالی شرکت باشد. ضمن اینکه این پروژه عظیم میتواند تاثیر مثبتی بر نماد بیمه ملت در بازار سرمایه و خلق ثروت برای سهامداران شرکت داشته باشد.
مدیرعامل بیمه ملت با بیان اینکه از دیگر برنامههای آینده شرکت توسعه شعب است، افزود: شرکت بیمه ملت در سالهای گذشته شعبه محور نبود اما با استقرار تیم مدیریتی جدید و برنامههای کلان هیئت مدیره در یک سال اخیر ۵ شعبه افتتاح شده و ۲ شعبه نیز تا پایان امسال شروع به کار خواهند کرد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۷ شعبه فعال در سطح کشور داریم که شعبه غرب مازندران را به تازگی در شهر تنکابن افتتاح کردیم و تا پایان سال ۲ شعبه دیگر نیز افتتاح خواهد شد.
یزدان دوست اظهار داشت: در نظر داریم که شعب سیستان و بلوچستان و بوشهر نیز به زودی آغاز به کار کنند. همچنین باید در بودجه سال آینده عدد قابل ملاحظهای برای شعب تازه تاسیس در نظر گرفته شود تا بتوان شاهد شکوفایی شعب جدید باشیم.
مدیرعامل بیمه ملت درباره اقدامات دیگر این شرکت در حوزه بیمهگری گفت: یکی از مهمترین اقدامات بیمه ملت، پس از حضور تیم مدیریتی جدید، توجه ویژه به حوزه بیمه اتکایی بود. ما در سال گذشته، توانستیم با اخذ مصوبه لازم از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مجوز انتشار اولین اوراق بیمههای اتکایی در کشور را اخذ کنیم که این اقدام، نقش مهمی در انتقال ریسکهای صنعت به بازار سرمایه دارد.
وی افزود: در کنار این موضوع، ما در سال ۱۴۰۲، با تلاش تیم مدیریتی جدید توانستیم پس از چندین ماه وقفه، مجوز قبولی اتکایی از خارج را از بیمه مرکزی دریافت کنیم و آماده حضور در بازار بیمه کشورهای منطقه و بینالمللی شویم. این مجوز میتواند حوزه فعالیت بیمهگری ما را فراتر از مرزهای کشور گسترش دهد و فصل جدیدی را برای شرکت رقم بزند.
وی در پایان گفت: همه موفقیتهای شرکت در حوزه بیمهگری و سودآوری و قرار گرفتن در بین برترین شرکتهای صنعت بیمه کشور به انتخاب سازمان مدیریت صنعتی، در سایه اعتماد سهامداران، حمایت اعضای هیات مدیره و تلاش مضاعف مدیران و کارشناسان بیمه ملت به دست آمده است و بیشک، کارنامه بیمه ملت در سال ۱۴۰۲ با حمایت ذینفعان و در سایه ثبات و آرامش و فعالیتهای گسترده شبکه فروش شرکت درخشانتر خواهد بود.