حسین خان بیگ
حسین خان بیگ فوت کرد +علت مرگ و بیوگرافی خان بیگ
حسین خان بیگ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون از دنیا رفت وی متولد ۱۳۲۰ بود و ۸۳ سال داشت.
به گزارش شمانیوز: حسین خان بیگ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون از دنیا رفت.انجمن بازیگران خانه سینما این خبر را تایید کرد.این بازیگر به دلیل بیماری در سالهای اخیر خانهنشین شده بود.
حسین خانیبیگ (۱۸ مرداد ۱۳۲۰ – ۳۰ مرداد ۱۴۰۳) بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون اهل ایران بود.
زندگی
حسین خانیبیک زاده ۱۸ مرداد سال ۱۳۲۰ در محلهٔ پامنار (تهران) تهران است.
وی در همان محلهٔ پامنار (تهران) در مدرسهای به نام «برزویه» تحصیلاتش را آغاز کرد. از همان ابتدا به هنر علاقهمند بود و تئاترهای مدرسه فرصت مناسبی بود تا هیجانات هنری خود را تخلیه کند. اوج این علاقه در سال ۱۳۳۲ نمود پیدا کرد. در این سال وی که ۱۲ سال داشت گرایش شدیدی به کارهای نمایشی پیدا کرد و از طرفی عشق تماشای فیلمهای سینمایی در وی شدت گرفت.
وی که در تئاتر از شاگردان زندهیاد مهین دیهیم بوده، از سال ۱۳۴۶ با حضور در نمایشی به نویسندگی و کارگردانی زندهیاد هادی اسلامی فعالیت هنری خود را آغاز کرد.
حسین خانی بیک در سال ۱۳۴۵ با سودابه سهیلی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج ۴ دختر به نام های نسیم، بهار، صنم و گلاره است.
فعالیت هنری
تئاتر
در سال ۱۳۴۵ مهین دیهیم خانهٔ تئاتری ایجاد کرد که به خانهٔ هنرمندان ایران معروف شد. و خانیبیک نیز شاگرد مهین دیهیم شده و برای اولینبار کار تئاتری خود را آغاز کرد و اولین جرقههای هنر تئاتر حرفهای در وی پدید آمد.
از سال ۱۳۴۷ با همکاری عباس جوانمرد و هادی اسلامی به طور رسمی کار تئاتر را آغاز کرد و گروهی به نام «گروه دوم هنر ملی» تشکیل دادند که اعضای آن را هنرمندانی چون خسرو شکیبایی، سیروس گرجستانی، رقیه چهرهآزاد، مهری مهرنیا، کیومرث ملکمطیعی، قاسم افشار و... تشکیل میدادند.او میگوید: «ما افراد منسجمی بودیم و همدیگر را بسیار دوست داشتیم و به دلیل علاقهٔ شدیدی که به تئاتر داشتیم تبدیل به آچار فرانسهٔ ادارهٔ تئاتر شده بودیم.» آن روزها «گروه اول هنر ملی» را عزتالله انتظامی، محمدعلی کشاورز، علی نصیریان، جمیله شیخی و... تشکیل میدادند.
وی روزهای اول کارش را با نمایشنامههایی که هادی اسلامی مینوشت آغاز کردو اولین نمایشنامهٔ صحنهای خود را به نویسندگی و کارگردانی هادی اسلامی در انجمن سفارت آمریکا در تهران به روی صحنه بردو در تئاترهایی چون حسن سنتوری نقش «عزیز تارزن» یک معتاد تارنواز را بازی میکرد.در این دوره او کارمند اداره دارویی کشور نیز بود.
پس از آن نمایش، مجموعاً در ۱۳ نمایشنامه تا سال ۱۳۵۵ به ایفای نقش پرداخت.
سینما
سرانجام در سال ۱۳۵۶ وارد سینما میشود، اولین کار سینمایی وی باغ بلور نام داشت که در این کار با هنرمندانی چون ناصر محمدی، پرویز فنیزاده، پروین سلیمانی و... همکاری داشت. البته او قبلاً کار تلویزیونی کرده بود و در سال ۱۳۴۸ نقش کیمیاگر را ایفا کرده بود.
او در سال ۱۳۵۵ اولین کار سینمایی خود را به نام فانوس سیاه کار کرد و تاکنون در ۳۳ فیلم سینمایی و ۴۸ مجموعهٔ تلویزیونی حضور داشتهاست.
خدا رحمتش کنه