شمانیوز
شما نیوز

چوپانان ایرانی

چوپانان ایرانی لژیونر می شوند | 400 دلار برای چوپانان ایرانی در ارمنستان

چوپانان ایرانی که مسلط به زبان عربی هستند در ارمنستان استخدام می شوند.

چوپانان ایرانی لژیونر می شوند | 400 دلار برای چوپانان ایرانی در ارمنستان

به گزارش شمانیوز: چوپانان ایرانی به ارمنستان می روند. چوپانان ایرانی که مسلط به زبان عربی هستند در ارمنستان استخدام می شوند. جزئیات استخدام چوپانان ایرانی در ارمنستان را از رئیس مجمع ملی صادر کنندگان سوال کردیم که در ادامه توضیحات پوریان در باره استخدام چوپانان ایرانی را می خوانیم.

چوپانان ایرانی

استخدام چوپانان ایرانی در ارمنستان

رئیس شورای تأمین دام ایران در خصوص آگهی استخدامی مبنی بر اینکه تولیدکنندگان دام ارمنستانی خواهان استخدام چوپانان ایرانی مسلط به زبان عربی هستند، توضیحاتی ارائه داد.

نصور پوریان در پاسخ به این پرسش که مدتی است در فضای مجازی آگهی استخدامی دست به دست می‌شود مبنی بر اینکه تولیدکنندگان دام ارمنستانی خواهان استخدام چوپانان ایرانی مسلط به زبان عربی هستند. آیا این خبری را تایید می‌کنید؟ گفت: من برای تایید یا تکذیب این خبر از دوستانم که در این کشور فعالیت اقتصادی دارند پرس‌وجو کردم. آن‌ها بر این باورند که ارمنستان برای تصاحب بازار عراق و حوزه خلیج فارس تولید یک میلیون راس دام را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام ادامه داد: میزان تولید دام سبک در ارمنستان زیاد و قابل توجه است؛ بنابراین آن‌ها از ظرفیت تولید خود برای تصاحب بازار‌های بزرگی، چون تلاش دارند که بازار‌های بزرگ عراق، کویت، قطر، امارات، عمان و عربستان استفاده می‌کنند.

به گفته وی، این کشور‌ها تقاضای قابل توجهی برای خرید بره ماده دارند. بره ماده ایرانی که هنوز زایش نداشته برای اعراب بسیار خوشایند است از این‌رو چوپانان ایرانی را استخدام می‌کنند تا کیفیت خود را به تولید ایرانی نزدیک کنند.

وی در تشریح دلیل مسلط بودن به زبان عربی چوپانان، افزود: کشور‌های عربی برای خرید دام به ارمنستان زیاد سفر می‌کنند و از آنجایی که مشکل زبانی دارند تمایل دارند با کسانی وارد معامله بشوند که به زبان آن‌ها تسلط دارد.

پوریان ادامه داد: ترانزیت دام از ارمنستان به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس از ایران صورت می‌گیرد و این مسئله به ما تلنگر می‌زند که زمانی این بازار‌های ما بود که متاسفانه با سیاست‌های غلط صادراتی آن‌ها را از دست دادیم.

به گفته این فعال اقتصادی، ۳ سال است که در بحث صادرات دام با ممنوعیت مواجه هستیم و بازار‌های خارجی از ورود دام ایرانی ممنوع شدند. با کنار کشیدن ما کشور‌های ارمنستان و گرجستان در بازار دام کشور‌های حوزه خلیج فارس خودنمایی و جولان می‌دهند.

چوپانان ایرانی

400 دلار برای چوپانی در ارمنستان

یکی دیگر از تصاویری که روز گذشته در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و بازدید کننده های زیادی داشت تصویر تبلیغ جذب چوپان برای کار در ارمنستان بود که واکنش هایی را به همراه داشت. در این تبلیغ آمده است که «به ده نفر جهت چوپانی در ارمنستان با حقوق ماهیانه 400 دلار، در صورت مسلط بودن به زبان عربی 500 دلار...» کاربران به این تبلیغ واکنش نشان دادند. کاربری نوشت: «چوپانی یکی از سخت ترین کارهاست که تقریبا 24 ساعته هست و تعطیلی هم نداره.» کاربر دیگری نوشت: «الان توی کشور خودمون هم چوپان کمه و با تقریبا همین مقدار حقوق به چوپان وارد ،کار میدن.» کاربری هم نوشت: «کاش وزارت کار با توجه به ظرفیت کشور و نیازهای کشورهای همسایه رایزنی هایی برای صادرات نیروی کار انجام بده تا از این طریق هم ایجاد شغل کنیم.»  

ارمنستان کشور همسایه ایران

ارمنستان کشوری است با ۲۹ هزار و ۷۴۳ کیلومتر مربع مساحت و جمعیتی بیشتر از ۳ میلیون و ۶۰ هزار نفر که در شمال با گرجستان (۱۶۴ کیلومتر)، در غرب با ترکیه (۲۶۸ کیلومتر)، در شرق با آذربایجان (۵۶۶ کیلومتر) و در جنوب با ایران (۳۵ کیلومتر) و نخجوان (۲۲۱ کیلومتر) مرز مشترک دارد.

ارمنستان  با نام رسمی جمهوری ارمنستان  هایاستانی هانراپِتوتیون) کشوری محصور در خشکی در قفقاز جنوبی، غرب آسیا است که در سرزمین کوهستانی ارمنستان واقع است. این کشور، از شمال با گرجستان، از شرق با آذربایجانو گذرگاه لاچین (بر اساس توافقنامه آتش‌بس ناگورنو قره‌باغ)، از جنوب با ایران و جمهوری خودمختار نخجوان و از غرب با ترکیه مرز مشترک دارد. پایتخت این کشور، ایروان و زبان رسمی آن ارمنی است.

ارمنستان ۲۹٬۸۰۰ کیلومترمربع مساحت و ۳٬۰۱۸٬۸۵۴ میلیون نفر جمعیت دارد و تا پیش از انحلال اتحاد جماهیر شوروی، از مراکز مهم صنعتی شوروی سابق محسوب می‌شد.

ارمنستان اولین کشوری بود که در اوایل قرن چهارم میلادی، مسیحیت را به عنوان دین رسمی خود پذیرفت و کلیسای آن، «کلیسای حواری ارمنی» کاملاً خودمختار و متفاوت با کلیساهای دیگر در جهان است.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied