شمانیوز
شما نیوز

گفت‌وگوی علیرضا بیجار، مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق در برنامه «اقتصاد مدرن»؛

رنسانس دیجیتال؛ روایتی تازه از دلدادگی مشتری‌های بانک ملت

رنسانس دیجیتال؛ روایتی تازه از دلدادگی مشتری‌های بانک ملت

باشگاه مشتریان نقش مهمی در توسعه بانکداری دیجیتال ایفا می‌کند، زیرا با ایجاد یک ارتباط مستمر و تعاملی میان بانک و مشتری، زمینه‌ساز افزایش وفاداری و رضایت مشتریان می‌شود. این باشگاه‌ها با ارائه خدمات شخصی‌سازی‌شده، پاداش‌ها، تخفیف‌ها و امتیازهای ویژه، مشتریان را به استفاده بیشتر از خدمات دیجیتال بانک تشویق می‌کنند.

به گزارش شمانیوز به نقل از روابط عمومی گروه بهسازان فردا، از سوی دیگر، باشگاه مشتریان با جمع‌آوری و تحلیل داده‌های رفتاری مشتریان، به بانک‌ها کمک می‌کند تا نیازهای آن‌ها را بهتر شناسایی کرده و خدمات دیجیتال متناسب‌تری طراحی کنند. این امر باعث ارتقاء تجربه کاربری و افزایش بهره‌وری در ارائه خدمات بانکی می‌شود. از این رو، علیرضا بیجار مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق در برنامه «اقتصاد مدرن» با محور نقش باشگاه مشتریان در توسعه بانکداری دیجیتال حضور یافت و با تمرکز بر خدمات بانک ملت در این زمینه در مورد نقش فعلی باشگاه مشتریان بانک ملت، گفت: بانک ملت به عنوان یک بانک خصوصی بزرگ، تابع قوانین حاکم بر بانک‌هاست و در حوزه مشتری‌مداری، مانند سایر بانک‌ها، طبقه‌بندی مشتریان (شرکتی، تجاری، خرد حقیقی) را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه باشگاه‌های مشتریان در ایران عمدتاً بر مشتریان خرد تمرکز دارند و پوشش بخش‌های شرکتی و تجاری کمتر دیده شده است، افزود: در دوران بانکداری الکترونیک، باشگاه‌ها نقش پررنگ‌تری در تشویق مشتریان به استفاده از خدمات غیرحضوری و کاهش هزینه‌های شعبه از طریق ارائه امتیاز و پاداش داشتند و بانک ملت در این زمینه پیشرو بود. 

بیجار ادامه داد: با فراگیر شدن خدمات الکترونیک و ورود به عصربانکداری دیجیتال، مدل سنتی باشگاه‌ها که صرفاً بر پاداش‌دهی به تراکنش‌های عادی استوار بود، کارایی خود را از دست داد و نیازمند بازنگری شد. مدل سنتی یاد شده می‌تواند به پاشنه‌آشیل تبدیل شود، زیرا هزینه حفظ آن دیگر توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق درباره نقش داده‌ها، تعامل و رویکردهای نوین نیز بر اهمیت حیاتی داده‌ها (تراکنش‌های کارتی، سپرده‌ها، نقاط خرید خارج از بانک) برای تحلیل رفتار مشتری و ایجاد تعامل (Engagement) هدفمند تاکید کرد و گفت: با توجه به رعایت حریم خصوصی مشتریان باید عنوان کرد که باشگاه‌ها برای ارائه ارزش واقعی، نیازمند دسترسی کنترل‌شده و تحلیل این داده‌ها هستند تا بتوانند نیازهای پنهان مشتری را شناسایی و به موقع پاسخ دهند.

وی درباره مفهوم «هم‌باشگاهی» نیز توضیح داد: مفهوم «هم‌باشگاهی» (Co-Clubbing) یا ایجاد شراکت میان باشگاه بانک و سایر کسب‌وکارها (آژانس‌های مسافرتی، فروشگاه‌ها، مراکز آموزشی و...) می‌تواند منجر به خلق ارزش و منفعت متقابل برای مشتریان هر دو طرف شود.

بیجار درباره خدمات شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق در زمینه باشگاه مشتریان به گیمیفیکیشن (بازی‌وارسازی)، ارائه خدمات مشاوره، برگزاری رویدادهای آموزشی و استفاده از فناوری‌های نوین مانند: لندتک با عنوان «جت وام»اشاره و آن‌ها را ابزارهایی برای افزایش جذابیت و کارایی باشگاه‌ها معرفی کرد.

وی با تاکید بر نسل جدید مشتریان گفت: با توجه به تعامل نسل جدید مشتریان با هوش مصنوعی مانند ChatGPT ، انتظارات و نیازهای متفاوتی دارند و باشگاه‌ها باید با شکستن چارچوب‌های سنتی و استفاده از تحلیل داده و هوشمندی، به این نیازها پاسخ دهند.

مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق درباره چشم‌انداز آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: با استفاده صحیح از داده‌ها، تحلیل‌های هوشمندانه، ایجاد تعاملات دوسویه و به‌کارگیری ادبیات و ابزارهای نوین، شاهد «رنسانس» و تحولی مثبت در عملکرد باشگاه‌های مشتریان در سال پیش رو باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین