باشگاه پرسپولیس پرداختی به نفرات جدیدش نداشته!

باشگاه پرسپولیس پرداختی به نفرات جدیدش نداشته!
باشگاه پرسپولیس پرداختی به نفرات جدیدش نداشته!

به گزارش خبرنگار ورزشی شمانیوز و به نقل از فوتبالی ؛ باشگاه  پرسپولیس در شرایطی فصل نقل‌وانتقالات نوزدهمین دوره لیگ برتر را سپری کرد که کادرفنی‌اش را تغییر داد و یک بازیکن (اوساگونا) را به جمع نفرات فعلی خود اضافه کرد. در این میان فرشاد احمدزاده، حسین ماهینی و آدام همتی هم از جمع سرخپوشان جدا شدند.

نکته جالب توجه اینکه باشگاه پرسپولیس به هیچ‌کدام از اعضای جدیدش پیش قراردادی را پرداخت نکرده است و در حقیقت با جیب خالی نقل‌وانتقالات را پشت سر گذاشته است. حتی برای پول رضایت‌نامه گل‌محمدی هم یکی از هواداران این تیم رقمی را پرداخت و دو فقره چک در اختیار باشگاه شهر خودرو قرار داد.

دیگران چه می خوانند:

در حال حاضر گل‌محمدی و چهار دستیاری که به همراه وی به پرسپولیس آمده‌اند و همچنین اوساگونا قرار است تا قبل آغاز نیم‌فصل دوم بخشی از قرارداد خود را از باشگاه جدید‌شان دریافت کنند.

باشگاه پرسپولیس پرداختی به نفرات جدیدش نداشته!

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟