فرصتی ویژه برای تمدید بیمه شخص ثالث

در پی موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی با پیشنهاد رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ا و به مناسبت عید سعید غدیر خم، جریمه ناشی از نداشتن بیمه‌نامه شخص ثالث برای کلیه وسایل نقلیه موتوری زمینی و ریلی، به مدت ۱۵ روز به‌طور کامل بخشوده شد.
فرصتی ویژه برای تمدید بیمه شخص ثالث

در پی موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی با پیشنهاد رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ا و به مناسبت عید سعید غدیر خم، جریمه ناشی از نداشتن بیمه‌نامه شخص ثالث برای کلیه وسایل نقلیه موتوری زمینی و ریلی، به مدت 15 روز به‌طور کامل بخشوده شد.

بر این اساس، مالکان وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث می‌توانند از روز شنبه 16 خردادماه 1405 تا پایان روز شنبه 30 خردادماه 1405 با مراجعه به شعب و شبکه فروش بیمه سرمد در سراسر کشور، نسبت به خرید یا تمدید بیمه‌نامه شخص ثالث خود بدون پرداخت جریمه دیرکرد اقدام کنند.

این طرح با هدف تسهیل در تهیه بیمه‌نامه شخص ثالث، کاهش پیامدهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از تردد وسایل نقلیه فاقد پوشش بیمه‌ای، حمایت از اقشار مختلف جامعه و توسعه فرهنگ بیمه در کشور اجرا می‌شود.

بیمه سرمد از تمامی مالکان وسایل نقلیه دعوت می‌کند از فرصت ایجادشده در این بازه زمانی استفاده کرده و با تهیه یا تمدید بیمه‌نامه شخص ثالث، ضمن بهره‌مندی از بخشودگی کامل جرایم، از پوشش‌های قانونی و حمایت‌های بیمه‌ای این بیمه‌نامه برخوردار شوند.

فرصتی ویژه برای تمدید بیمه شخص ثالث

آیا این خبر مفید بود؟